Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αυτός είναι ο άτυχος 35χρονος που σκοτώθηκε χθες όταν καταπλακώθηκε από πάνελ την ώρα της δουλειάς του

Αυτός είναι ο άτυχος 35χρονος που σκοτώθ...

Στην Αμαλιάδα

Σοκ προκάλεσε η είδηση του θανάτου του 35χρονου Ευρυβιάδη Κόττα, τόσο στην τοπική κοινωνία του Επιταλίου -από όπου καταγόταν και διέμενε, όσο και στην ευρύτερη περιοχή της Ηλείας. Ο άτυχος άνδρας, τραυματίστηκε τις πρώτες μεσημβρινές ώρες της Δευτέρας σε εργατικό ατύχημα, όταν καταπλακώθηκε από μεταλλικό πάνελ κατά τη διάρκεια εργασιών που πραγματοποιούσαν με το συνεργείο του Δήμου, στη δεξαμενή του Γερακίου Αμαλιάδας.

Αμαλιάδα: «Κατέληξε» ο 35χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά σε εργατικό ατύχημα

Η ώρα ήταν λίγο πριν τη 1 χθες το μεσημέρι και το συνεργείο συνέχιζε τις εργασίες που είχε ξεκινήσει από το πρωί, έβγαζε δηλαδή τα καλούπια από τη δεξαμενή, σε μία δύσκολη ημέρα καθώς έπνεαν ισχυροί άνεμοι στην περιοχή. Ο 35χρονος Ευρυβιάδης επεχείρησε να βγάλει ένα καλούπι και η κίνησή του αποδείχτηκε μοιραία αφού έπεσε ολόκληρο το πάνελ επάνω στο στήθος του. Ο άτυχος 35χρονος βρέθηκε καταπλακωμένος έχοντας περίπου 400 κιλά επάνω στο στέρνο του….

Αμέσως ο πατέρας του και οι υπόλοιποι που βρίσκονταν στο έργο έτρεξαν να του προσφέρουν βοήθεια, κατάφεραν να απομακρύνουν από πάνω του το πάνελ και για να μην χάσουν χρόνο τον έβαλαν σε ένα αυτοκίνητο και τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας.

Οι γιατροί διαπίστωσαν από την πρώτη στιγμή ότι ο 35χρονος ήταν κλινικά νεκρός, ωστόσο κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια, τον διασωλήνωσαν και τον έβαλαν στο χειρουργείο. Προσπάθησαν μέχρι την ύστατη ώρα να τον επαναφέρουν, ωστόσο όλα ήταν μάταια. Το ‘ταξίδι’ του Γιώργου για τον Παράδεισο είχε ξεκινήσει από εκείνη την πρώτη στιγμή που βρέθηκε καταπλακωμένος κάτω από τον πάνελ και έμελε να γίνει ένας άγγελος…

Όση ώρα ήταν στο συνεργείο οι συγγενείς του, οι συνάδελφοί του ήλπιζαν σε ένα θαύμα, το θαύμα όμως δεν έγινε ποτέ… Όταν πληροφορήθηκαν από τους γιατρούς το τέλος, δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι ο Ευρυβιάδης έφυγε από κοντά τους, με τον πατέρα του να φωνάζει ‘Θέλω το παιδί μου…’.

Στο Νοσοκομείο έσπευσε αμέσως όταν έγινε γνωστό το συμβάν και ο Δήμαρχος Ήλιδας Χρήστος Χριστοδουλόπουλος, μαζί με τους αντιδημάρχους, καθώς πέρα από την ιδιότητά του είναι και κουμπάρος με την οικογένεια του 35χρονου, αφού έχει βαφτίσει τον αδελφό του.

Ο Ευρυβιάδης Κόττας ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, ενώ η σύζυγός του είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί τους, το οποίο δεν θα γνωρίσει ποτέ τον πατέρα του…

Ενεργό και δραστήριο μέλος της κοινωνίας, το 2012 είχε διατελέσει και πρόεδρος της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας ‘Αλφειός Επιταλίου’, βοηθούσε παντού και ήταν αγαπητός σε όλους.

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις