Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Α. Κατσανιώτης: «Θα μπουν στο μηχανογραφικό τα μεταβατικά τμήματα ΤΕΙ;»

Α. Κατσανιώτης: «Θα μπουν στο μηχανογραφ...

Το ερώτημα παραμένει αναπάντητο παρότι σχετική ερώτηση έχει κατατεθεί από τον Ιανουάριο

«Οι ημέρες περνούν, τα μηχανογραφικά θα κλείσουν και η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας ακόμα να απαντήσει ξεκάθαρα: Θα βρίσκονται τα μεταβατικά τμήματα των ΤΕΙ στο νέο μηχανογραφικό ή η απόφαση παράτασης της εκκρεμότητας που αποφάσισε το υπουργείο για ένα έτος, είναι απλά μία σιωπηρή κατάργηση των συγκεκριμένων τμημάτων;».

Αυτό είναι το ερώτημα που θέτει ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ, Ανδρέας Κατσανιώτης, το οποίο παραμένει αναπάντητο παρά το γεγονός πως σχετική επίκαιρη ερώτηση έχει κατατεθεί από τον βουλευτή, από τις αρχές Ιανουαρίου, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση.

«Ο Υπουργός έχει αναβάλλει την απάντηση τρεις φορές, επικαλούμενος φόρτο εργασίας. Ποιος είναι άραγε ο… φόρτος εργασίας; Η προσπάθεια να περιοριστούν τα αρχαία ελληνικά, τα θρησκευτικά και η ιστορία, μετατρέποντας την Ελλάδα σε μία χώρα χωρίς εθνική υπόσταση ή μήπως ότι δεν θέλει δημοσίως να παραδεχτεί ότι τα τμήματα σε μεταβατικό καθεστώς, αποτελούν ουσιαστικά… κλεισμένα τμήματα;» προσθέτει ο κ. Κατσανιώτης, σημειώνοντας και τα εξής:

«Η προηγούμενη ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, ευθέως και δημοσίως δια της αν. Υπουργού, Σίας Αναγνωστοπούλου, είχε ταχθεί υπέρ της διατήρησης των συγκεκριμένων Τμημάτων, μεταξύ των οποίων είναι και τα Τμήματα Οπτικής & Οπτομετρίας, Τουριστικών Επαγγελμάτων και Κοινωνικής Εργασίας του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας. Η νέα ηγεσία του Υπουργείου άλλαξε αποφάσεις, και για ποιο λόγο, άραγε; Η τοπική κοινωνία απαιτεί καθαρή απάντηση».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις