Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: "Σύρραξη" για έναν... δικηγόρο στη ΔΕΥΑΠ

Πάτρα: "Σύρραξη" για έναν... δ...

Σκληρά λόγια από την ΡΑΠ-Ανθρώπινη Πόλη

«Αντί να απευθυνθούν  στον δικηγορικό σύλλογο, ήθελαν ουσιαστικά με ένα τρόπο να πριμοδοτήσουν κάποια επιλογή», τόνισε μιλώντας «Στο Κόκκινο Πάτρας 107.7» ο εκπρόσωπος της παράταξης ΡΑΠ  στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΠ Γιάννης Γκόβας. Σκληρή κριτική από την παράταξη ΡΑΠ «Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη» στην δημοτική αρχή της Πάτρας, με αφορμή την επικείμενη πρόσληψη νομικού συμβούλου στην ΔΕΥΑΠ, ύστερα από την συνταξιοδότηση του δικηγόρου, που παρέχει τις υπηρεσίες του, τα προηγούμενα χρόνια στην  υπηρεσία ύδρευσης.

«Φανταστείτε ότι σήμερα είχαν προγραμματίσει συνεδρίαση για να παρουσιαστούν ενώπιον του διοικητικού συμβουλίου ενδιαφερόμενοι για την θέση, δικηγόροι , για να δώσουν συνέντευξη. Εμείς σαν μέλη του Δ.Σ.  με ποια κριτήρια, τι θα τους ρωτάγαμε για το εργατικό δίκαιο; Πώς θα κρίνεις έναν δικηγόρο; Είναι ένας άνθρωπος, που είναι επιστημονικά καταρτισμένος για πράγματα, τα οποία αγνοούν πολλοί άλλοι» ανέφερε ο κ. Γκόβας.

Μάλιστα το Μονομελές Πρωτοδικείο Πατρών ακύρωσε την σημερινή διαδικασία με σχετική  προσωρινή διαταγή του, προφανώς ύστερα από προσφυγή ενδιαφερομένων ή του δικηγορικού συλλόγου της πόλης. Το μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΠ ξεκαθάρισε ότι η επιλογή του δικηγόρου για την νομική υπηρεσία θα είναι με παροχή υπηρεσίας, υπογραμμίζοντας ότι «εάν δεις ότι δεν πληροί κάποιες προϋποθέσεις ή δεν έχεις καλή συνεργασία τον αντικαθιστάς στην πορεία. Το να πας με τέτοια διαδικασία προσβάλλεις και τον ίδιο, και εμάς και όλους. Θα μπορούσαν κάλλιστα να απευθυνθούν, λέω εγώ, στον δικηγορικό σύλλογο, να επιλέξει από μια σειρά ανθρώπων, που μπορεί να έχουν, μεγαλύτερη ανάγκη και μεγαλύτερη όρεξη…

Είναι μια πολιτική, που έχει μυστικοπάθεια σε όλα τα πράγματα, σε όλες τις εκδηλώσεις της καθημερινότητάς τους, δεν απαντούν σε τίποτε , ρωτάμε και δεν παίρνουμε απάντηση, προσπαθούν με μια λογική να κουκουλώνουν «κάτω από το χαλί», ότι εκείνη την στιγμή αποκαλύπτεται και τους θίγει, και τους εκθέτει, για να περάσει ο χρόνος και να ξεχαστεί», κατέληξε ο κ. Γκόβας.

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΡΑΠ «Πάτρα Ανθρώπινη Πόλη» για το συγκεκριμένο θέμα έχει ως εξής:

«Άλλο ένα επίτευγμα της διοίκησης Πελετίδη στη ΔΕΥΑ Πάτρας.

- Για την ανάγκη παροχής υπηρεσιών δικηγόρου δεν απευθύνθηκε ως θα όφειλε στον δικηγορικό σύλλογο Πάτρας, αλλά επιχείρησε να ενισχύσει προεπιλεγμένο προφανώς πρόσωπο, με πρωτοφανή διαδικασία  προσωπικής συνέντευξης που δρομολόγησε.

- Για τις 3/2/17 μάλιστα είχε καλέσει σε συνεδρίαση  το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΠ προκειμένου να προβεί σε ατομικές συνεντεύξεις (!!!) των υποψηφίων για τη θέση.
- Όμως το Μονομελές Πρωτοδικείο Πατρών ακύρωσε τη διαδικασία με σχετική  προσωρινή διαταγή του (προφανώς από προσφυγή ενδιαφερομένων ή του δικηγορικού συλλόγου).

Συγκρατηθείτε κύριοι της δημοτικής αρχής του ΚΚΕ  η αναξιοκρατία, το βόλεμα των δικών μας παιδιών , οι φωτογραφικές προκηρύξεις προσλήψεων, είναι χαρακτηριστικά του αστικού συστήματος.
Και σεις εύκολα και γρήγορα αντιγράφεται το τέρας γιατί νομίζετε ότι είστε υπεράνω πάσης υποψίας!

Σας πήρανε χαμπάρι».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις