Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Περιμένουν 4 χρόνια την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου για να απομακρύνει εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο

Πάτρα: Περιμένουν 4 χρόνια την υπηρεσία ...

Σύμφωνα με καταγγελία που δέχθηκε το thebest.gr από κάτοικο της γειτονιάς

Πόσα χρόνια χρειάζεται η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου για να απομακρύνει ένα εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο με σκουριασμένα σίδερα από μια γειτονιά; Σύμφωνα με τις καταγγελίες που δέχθηκε το thebest.gr από κάτοικο της γειτονιάς, σίγουρα πάνω από 4 χρόνια.

Για την ακρίβεια κάτοικος της πολυκατοικίας δίπλα από την οποία είναι σταθμευμένο το αυτοκίνητο,  Ιερισσού και Ανδριανοπουλου, απέναντι από το κλειστό κολυμβητήριο Πεπανός, έχει τηλεφωνήσει πάνω από 3 φορές τα τελευταία τέσσερα χρόνια στην υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου, λαμβάνοντας συνεχώς την διαβεβαίωση πως το αυτοκίνητό θα μετακινηθεί άμεσα.

Υπάλληλος του Δήμου ωστόσο φάνηκε μόνο μια φορά για να τοποθετήσει για ένα χρονικό διάστημα στο αυτοκίνητο το προειδοποιητήριο σημείωμα, το οποίο ωστόσο λίγες μέρες μετά εξαφάνισε η βροχή. Το αυτοκίνητο είναι ακόμα στη θέση του, ενώ αποτελεί εστία ποντικιών.

Ο κάτοικοι είναι απογοητευμένοι καθώς για μια θεωρητικά απλή διαδικασία εισπράττουν εδώ και τέσσερα χρόνια την αδιαφορία των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου.

Δείτε φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις