Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 3 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια σήμερα 3 Φεβρουαρίου

Ζώδια

Κριός

Στο ζώδιό σας εισέρχεται η ευμενής Αφροδίτη, η οποία θα κάτσει μέχρι τις 3 Απριλίου, ένα διάστημα στο οποίο απογειώνεται η γοητεία και οι κατακτήσεις σας. Είναι εποχή νέων σχέσεων και συνεργασιών, ενώ καθώς πρόκειται να γυρίσει ανάδρομη τον Μάρτιο, θα σας φέρει και παλιούς έρωτες και συνεργάτες. Βελτίωση οικονομική. Ωραία ψώνια, φροντίδα της εμφάνισης.

Ταύρος

Το δίμηνο πέρασμα της Αφροδίτης απ’ τον τελευταίο σας οίκο από σήμερα, θα φέρει κλεισίματα κύκλων σε σχέσεις και συνεργασίες. Παράλληλα, θα είναι εποχή με αρκετά παρασκήνια αλλά και με ανεκπλήρωτους ή κρυφούς έρωτες – προσέξτε τη φαντασία σας. Η Αφροδίτη αυτή την εποχή θα βελτιώσει τον ύπνο σας και θα προσφέρει εσωτερική ηρεμία.

Δίδυμοι

Για δυο μήνες η Αφροδίτη απ’ τον Κριό θα ενεργοποιήσει ευμενώς τον οίκο της φιλίας και της δικτύωσης, ένα διάστημα που θα περάσετε όμορφα με τις παρέες σας και μέσα σε ομάδες και συλλόγους. Πιθανά μάλιστα και φλερτ μέσα από ομάδες ή μέσα απ’ το ίντερνετ. Πιθανές και φιλίες που γίνονται έρωτες.

Καρκίνος

Θα ευεργετήσει τη δημόσια κι επαγγελματική σας εικόνα η αλλαγή ζωδίου της Αφροδίτης: από σήμερα μέχρι τις 3 Απριλίου θα γίνετε πιο αγαπητοί στο κοινό και θα φαίνεστε πιο συμπαθητικοί και όμορφοι. Καλή εποχή για συνεργασίες. Βελτίωση στις σχέσεις με άτομα εξουσίας. Πιθανή επισημοποίηση ή δημοσιοποίηση δεσμού στο διάστημα αυτό.

Λέων

Ωραία για το ζώδιό σας θα είναι η δίμηνη διέλευση της Αφροδίτης απ’ τον Κριό, η οποία θα σας ομορφύνει και θα φέρει αρκετές κατακτήσεις. Επίσης θα δώσει τη δυνατότητα για ωραία ταξίδια και περιπέτειες – έρωτες στα ταξίδια. Πιθανά επίσης φλερτ με δασκάλους. Εύνοια σε θέματα νομικά και σπουδών. Βελτίωση οικονομική.

Παρθένος

Αλλάζει ζώδιο σήμερα η Αφροδίτη και για δύο μήνες θα ευεργετήσει θέματα οικονομικά – κυρίως θα φέρει εύνοια σε ζητήματα δανείων, χορηγιών, κληρονομικών, διατροφής, και στα οικονομικά του συντρόφου. Επίσης η επιρροή της θα ομορφύνει την ερωτική σας ζωή, θα κάνει πιο βαθιά τα συναισθήματα και πιο ουσιαστικό το δέσιμο με τον σύντροφό σας.

Ζυγός

Ευεργετική για τις σχέσεις σας θα είναι η αλλαγή ζωδίου της Αφροδίτης, η οποία για δυο μήνες θα ομορφύνει τους δεσμούς και τις συνεργασίες σας και θα φέρει ωραία κοινωνική ζωή. Μέχρι τις 3/4 είναι πιθανοί νέοι έρωτες και συνεργασίες, ενώ θα υπάρχει περισσότερη αρμονία με τους άλλους. Γλυκές παρουσίες έρχονται, ενώ η γοητεία σας απογειώνεται.

Σκορπιός

Βελτίωση στις εργασιακές συνθήκες θα φέρει η αλλαγή ζωδίου της Αφροδίτης από σήμερα μέχρι τις 3/4, ένα διάστημα πιο ήπιο αλλά και προσοδοφόρο επαγγελματικά. Εποχή νέων συνεργασιών. Βελτίωση στις σχέσεις με συναδέλφους. Πιθανά φλερτ μέσα απ’ το χώρο δουλειάς. Πιο όμορφη και απολαυστική καθημερινότητα. Καλυτέρευση και σε θέματα υγείας.

Τοξότης

Πολύ καλή για την ερωτική σας ζωή θα είναι η δίμηνη διέλευση της Αφροδίτης απ’ τον Κριό, ένα διάστημα που οι κατακτήσεις σας απογειώνονται και θα υπάρχει αρκετό φλερτ στη ζωή σας. Όμορφες στιγμές διασκέδασης, έρωτα αλλά και δημιουργίας. Αυξημένη λάμψη και γοητεία. Επίσης θα φέρει βελτίωση στις σχέσεις με τα παιδιά. Καλυτέρευση οικονομική.

Αιγόκερως

Σήμερα αλλάζει ζώδιο η ευμενής Αφροδίτη και θα ευεργετήσει τον τομέα του σπιτιού έως τις 3/4, ένα διάστημα που θα απολαύσετε την οικιακή ζωή και θαλπωρή, ενώ είναι ιδανική περίοδος για διακόσμηση του χώρου σας. Βελτίωση στις οικογενειακές σχέσεις. Εύνοια και σε θέματα ακινήτων. Περισσότερη γαλήνη συναισθηματική. Έρωτες απ’ το παρελθόν.

Υδροχόος

Όμορφα ταξιδάκια και βόλτες θα φέρει η Αφροδίτη απ’ τον Κριό έως τις 3/4, ένα διάστημα με ωραίες συναντήσεις και γνωριμίες. Θα κάνει πιο ήπια την επικοινωνία, ενώ ο λόγος σας θα έλκει τους άλλους κοντά σας. Ωραία μαθήματα και σεμινάρια. Φλερτ στα ταξίδια ή σε χώρους μαθημάτων. Βελτίωση σε σχέσεις με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες.

Ιχθύες

Φεύγει η ευμενής Αφροδίτη απ’ το ζώδιό σας, αφού πρώτα σας προσέφερε τα δώρα της ομορφιάς και της αγάπης απ’ τις 3/1. Τώρα θα ευεργετήσει τα οικονομικά σας, όπου μέχρι τις 3/4 θα βελτιώσει τα έσοδα, ενώ θα κάνετε πολύ ωραίες αγορές. Επίσης θα απολαύσετε περισσότερο τη ζωή, τις αισθήσεις, τη φύση, τη μουσική, τη γαλήνη.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being