Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Μπάσκετ: Να επιστρέψει στις νίκες θέλει ο Προμηθέας σήμερα στη Λευκάδα

Μπάσκετ: Να επιστρέψει στις νίκες θέλει ...

Κόντρα στην τοπική Δόξα

Στη Λευκάδα με αντίπαλο την εκεί Δόξα αγωνίζεται το σήμερα (17.00) ο Προμηθέας. στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της STOIXIMAN.GR Basket League. Η ομάδα του Βαγγέλη Αγγέλου θα κυνηγήσει την 5η φετινή της νίκη.

Με ένα θετικό αποτέλεσμα θα διπλασιάσει, παράλληλα, τα φετινά της ροζ φ.α. επί της Δόξας (οι «Προμηθείς» είχαν επικρατήσει στον αγώνα του α΄ γύρου στην Πάτρα με 78-70). Η αποστολή του Προμηθέα ταξίδεψε από την Παρασκευή στη Λευκάδα και σε αυτήν συμπεριλήφθηκαν 14 παίκτες.

Ο λόγος για τους Νίκο Γκίκα, Νώντα Παπαντωνίου, Βασίλη Γιαννικόπουλο, Μακένζι Μουρ, Λάκι Τζόουνς, Αγγελο Τσάμη, Νίκο Πέττα, Δημήτρη Γράβα, Μοχάμεντ Φαγιέ, Πέτρο Γερομιχαλό, Μίροσλαβ Τόντιτς, Τζόρνταν Ντίκερσον, Ζήση Σαρικόπουλο και τον νεοαποκτηθέντα Τζέρελ Μπλάσινγκεϊμ, ο οποίος θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με την φανέλα της πατρινής ομάδας.

Β. ΑΓΓΕΛΟΥ: «ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ»

«Θα προσπαθήσουμε να είμαστε συνεπείς και σωματικά και πνευματικά και στα 40΄ της αναμέτρησης», δήλωσε ο Β. Αγγέλου και πρόσθεσε:

«Η αντίπαλη ομάδα διαθέτει αθλητικούς παίκτες στις θέσεις από 1 έως 4 και γι΄ αυτόν ακριβώς το λόγο χρειάζεται να δείξουμε φρεσκάδα, αλλά και εξυπνάδα στον τρόπο αντιμετώπισής τους.

Η αλήθεια είναι ότι εξαιτίας της υπερπροσπάθειας που κάναμε κόντρα στον Παναθηναϊκό θέλαμε λίγο να αποφορτιστούμε επειδή ξεμείναμε από δυνάμεις και γι΄ αυτό δώσαμε και το φιλικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

Το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό και για τις δυο ομάδες, παρότι ακόμη βρισκόμαστε στο ξεκίνημα του β΄ γύρου της Α1 Εθνικής.

Η Δόξα έχει προπονητικά πολύ καλές ιδέες και βάζει προβληματισμούς σε κάθε αντίπαλο. Χρειάζεται να είμαστε πολύ προσεχτικοί αν θέλουμε να κάνουμε κάτι καλό».

* Τον αγώνα θα διευθύνουν οι Χαράλαμπος Καρακατσούνης (Μαγνησίας), Στέφανος Μαγκλογιάννης (Αττικής) και Στέλιος Συμεωνίδης (Θεσσαλονίκης).

* Τα υπόλοιπα σημερινά παιχνίδια είναι τα εξής: Απόλλωνας -Τρίκαλα, Άρης-Ρέθυμνο, Κολοσσός Ρόδου-ΠΑΟΚ, Λαύριο-ΑΕΚ, Κόροιβος Αμαλιάδας-Κύμη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπάσκετ: Ο Προμηθέας θέλει να διπλασιάσει τις νίκες κόντρα στη Δόξα Λευκάδας

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports