Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κοπή πίτας και θετικός απολογισμός για το Ολύμπιον Θεραπευτήριο - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Κοπή πίτας και θετικός απολογισμός για τ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Ευφορία και χαμόγελα για το θετικό πρόσημο, παρά το γενικότερο κλίμα

Σε κλίμα εφορίας και παρουσία των ιατρών, μελών του ΔΣ και όλου του προσωπικού του Ολύμπιον, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του  Θεραπευτηρίου Φώτης Παπαβασιλόπουλος, έκοψε την Τετάρτη την πρωτοχρονιάτικη πίτα της Γενικής Κλινικής Πατρών.

Ο κ. Παπαβασιλόπουλος ευχήθηκε σε όλους υγεία αλλά δεν έμεινε μόνο εκεί. Αφού επανέλαβε πολλές φορές πως το σημερινό θετικό πρόσημο οφείλεται σε όλους τους εργαζόμενους στο Θεραπευτήριο, ανέλυσε τα οικονομικά δεδομένα που έκαναν το Ολύμπιον να είναι μια από της πιο υγιείς ιδιωτικές επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ολύμπιον έκανε εκτενής αναφορά στην εξάρτηση της ιδιωτικής πρωτοβουλίας από την εκάστοτε κυβέρνηση και το υπουργείο στο οποίο αναφέρεται, δηλώνοντας την απογοήτευσή του για τους χειρισμούς των πολιτικών εως σήμερα.

Αξίζει να αναφέρουμε πως και φέτος οι τυχεροί που βρήκαν τα 3 φλουριά στα κομμάτια της βασιλόπιτας που μοιράστηκαν, απόλαυσαν ιδιαίτερα δώρα. Δύο χρυσές λίρες για το προσωπικό του νοσοκομείου και ένα ακόμη ξεχωριστό δώρο αφορούσε σε γιατρό του Ολύμπιον.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις