Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ξεκινά την Κυριακή η φάση των "Μονομαχιών" στο σώου Rising Star - Στη μάχη και οι Πατρινοί διαγωνιζόμενοι

Ξεκινά την Κυριακή η φάση των "Μονο...

Ο Άρης Βανταράκης εντάχθηκε στην ομάδα του Χρήστου Μάστορα

Αυτή την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017 ξεκινούν στο μουσικό διαγωνιστικό πρόγραμμα Rising Star του ANT1 που παρουσιάζει ο Γιώργος Λιάγκας, η φάση των Duels, των μονομαχιών δηλαδή μεταξύ των παικτών των 4 κριτών του σώου, Χρήστου Μάστορα, Αντώνη Ρέμου, Δέσποινας Βανδή και Κώστα Μακεδόνα.

Στο μεταξύ για τις ανάγκες διαφήμισης του σώου ετοιμάστηκε ένα έξυπνο τρέιλερ που δείχνει τους κριτές να φωτογραφίζονται καλοντυμένοι όλοι μαζί σαν μία αγαπημένη οικογένεια. Ωστόσο καθώς ο φωτογραφικός φακός εστιάζει στα πρόσωπα τους, αποκαλύπτεται όλη η αλήθεια: η ατμόσφαιρα δεν μοιάζει και τόσο οικογενειακή και αρμονική.

Οι μώλωπες, οι γρατζουνιές, τα σκισμένα ρούχα και τα μαυρισμένα μάτια των κριτών, δίνουν μία ιδέα για τις μάχες που πρόκειται να ακολουθήσουν στην επόμενη συνραπαστική φάση του μουσικού talent show. Ο Αντώνης Ρέμος, η Δέσποινα Βανδή, ο Κώστας Μακεδόνας και ο Χρήστος Μάστορας, ποζάρουν στον φακό ενώ τον ρόλο του φωτογράφου και βοηθού φωτογράφου κρατούν ο Γιώργος Λιάγκας και η Καλομοίρα αντίστοιχα.

Το δημιουργικό concept ανήκει στη Frank&Fame και η παραγωγή έγινε από τον ΑΝΤ1 με σκηνοθέτη τον Κώστα Τριπύλα.

*Στο μεταξύ σύμφωνα με την τελική κατάταξη των ομάδων και των παικτών, οι Πατρινοί καλλιτέχνες που πήραν μέρος στο σώου και «σήκωσαν» τον τοίχο ξεπερνώντας το 70%, ο Άρης Βανταράκης θα είναι στην ομάδα του Χρήστου Μάστορα ενώ ο Δημήτρης Δημόπουλος στην ομάδα του Κώστα Μακεδόνα.

*Να προσθέσουμε ότι η επιλογή του τραγουδιού που θα ερμηνεύσει ο κάθε υποψήφιος καθώς και η επιλογή των "μονομάχων" (ένας διαγωνιζόμενος από κάθε ομάδα θα παλέψει με έναν διαγωνιζόμενο αντίπαλης ομάδας) γίνεται από τον κριτή. Όπως έγραψε η εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος, από το στάδιο των Duels θα καταφέρουν να προχωρήσουν στην επόμενη φάση του Rising Star από τους 64 διαγωνιζόμενους, οι μισοί, δηλαδή οι 32.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight