Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Θλίψη στην κηδεία του Ιωάννη Κοτοπούλη του θρυλικού Villy's Park – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πάτρα: Θλίψη στην κηδεία του Ιωάννη Κοτο...

Έφυγε σε ηλικία 90 ετών

Θλίψη στην κηδεία του Ιωάννη Κοτοπούλη του θρυλικού Villy's Park, το μεσημέρι της Τρίτης. Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέστηκε από τον Ι. Ναό Παντανάσσης στην Πάτρα.

Αρκετοί Πατρινοί βρέθηκαν στην εκκλησία για να αποχαιρετήσουν τον Ιωάννη Κοτοπούλη και να εκφράσουν τα συλλυπητήρια τους προς την οικογένεια του εκλιπόντος.

Ανάμεσά τους, o πρώην δήμαρχος Πατρέων Καράβολας, ο πρώην νομάρχης Αχαΐας Δημήτρης Κατσικόπουλος, ο σύμβουλος του δημάρχου Πατρέων Μίμης Αιβάλης, ο Τάκης Πετρόπουλος σύμβουλος του δημάρχου σε θέματα Αθλητισμού, ο δήμαρχος Ερυμάνθου Θάνος Καρπής, η δημοτική σύμβουλος Πατρέων Βίβιαν Σαμούρη με το σύζυγό της Δημοσθένη Σαμούρη, οι πρώην βουλευτές Θανάσης Νταβλούρος και Γιώργος Νταβρής, ο επιχειρηματίας Χριστόφορος Πετρής και η σύζυγός του Ουρανία, η διοργανώτρια καλλιτεχνικών εκδηλώσεων Βίκυ Σταύρου, ο ιδιοκτήτης του βιβλιοπωλείου «Το Δόντι» Ανδρέας Τσιλήρας, ο σκηνοθέτης Γιώργος Μαυρωτάς, ο χρηματομεσίτης Φίλιππος Μουστής, κ.ά.

Ο εκλιπών μαζί με τον αείμνηστο αδελφό του Πανούλη, είχαν γράψει χρυσές σελίδες στην ιστορία της νυχτερινής ζωής της Πάτρας, με το θρυλικό Villy's Park.

Ήταν παντρεμένος με τη Γιοβάνα Κοτοπούλη και απέκτησαν τρία παιδιά. Τον Γιώργο, τον Ζαφείρη και την Όλγα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις