Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Η νέα παράταξη που στοχεύει στην διοίκηση της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας-Δείτε ποιοι είναι και το βιογραφικό τους

Η νέα παράταξη που στοχεύει στην διοίκησ...

Οι εκλογές της Ένωσης θα πραγματοποιηθούν στις 8 Φεβρουαρίου

Οι εκλογές της ΕΠΣΑ (Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αχαΐας) αναμένονται στις 8 Φεβρουαρίου με νέες και φιλόδοξες παρατάξεις, να διεκδικούν την πρωτιά, με την, πρόσφατα δημιουργηθείσα, Π.Α.Σ. (Προοπτική-Ανάπτυξη-Συνέχεια), να εχει συγκεντρωσει γνωστά πρόσωπα της περιοχής και του ποδοσφαίρου ως μέλη της.

Το πρόγραμμά τους σε έξι βασικούς άξονες:

1. Την άμεση τροποποίηση του Καταστατικού για Δημοκρατία-διαφάνεια-Δικαιοσύνη.

2. Διεκδίκηση Πόρων και Αξιοποίηση των Οικονομικών δυνατοτήτων.

3. Μείωση των εξόδων λειτουργίας των Σωματείων για Ανάπτυξη και προώθηση του «Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου».

4. Σύγχρονο Μοντέλο διοίκησης- Οργάνωση (νομιμοποίηση όλων των Δ.Σ.).

5.  Άμεση Αναδιάρθρωση των Κατηγοριών με  Προκήρυξη στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου με καθιέρωση PlayOff και PlayOut.

6. ΑΝΑΠΤΥΞΗ – ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ - ΠΑΙΔΙΚΑ (ΥΠΟΔΟΜΩΝ) ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ - ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ -ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

Την παράταξη απαρτίζουν αναλυτικά τα παρακάτω μέλη (με το βιογραφικό τους):

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ: Είναι οδοντοτεχνίτης με δικό του εργαστήριο στην Πάτρα. Διοικητικό στέλεχος του Ίκαρου Πετρωτού για 33 χρόνια με τεράστια προσφορά στον σύλλογο. Διετέλεσε πρόεδρος πριν 15 χρόνια, ενώ έχει περάσει από πολλά πόστα της διοίκησης. Είναι ο τωρινός γραμματέας της ομάδας του Πετρωτού, με σημαντική δράση στις ακαδημίες και στο τμήμα του γυναικείου ποδοσφαίρου.

ΒΕΝΤΟΥΡΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΒΕΝΤΟΥΡΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΒΕΝΤΟΥΡΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΒΕΝΤΟΥΡΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ: Απο το 1996 μέχρι σήμερα ασκεί το επάγγελμα του ιατρικού επισκέπτη, με σπουδές στην ΕΕΔΕ (Ελληνική Εταιρεία Διοίκησης Επιχειρήσεων). Μέχρι την ηλικία των 18 αγωνίστηκε στους  ερασιτέχνες της ΠΓΕ και στην συνέχεια σε Εθνικό Πατρών, Θύελλα Πατρών, Ίκαρο Πετρωτού και Αετό Ρίου. Διετέλεσε Γενικός Διευθυντής στον Ατρόμητο Λάππα -Αχαΐας σε Γ’ και Δ’ Εθνική από το 2010 έως το 2015. Από το καλοκαίρι του 2016 βρίσκεται στην Παναχαϊκή Συμμαχία ως στέλεχος διαχείρησης έξωαγωνιστικών υποχρεώσεων.

ΒΕΡΡΑΣ ΗΛΙΑΣ

ΒΕΡΡΑΣ ΗΛΙΑΣ

ΒΕΡΡΑΣ ΗΛΙΑΣ

ΒΕΡΡΑΣ ΗΛΙΑΣ: Είναι τεχνολόγος – ακτινολόγος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείου του Ρίου. Αγωνίστηκε σε Πήγασο, Διαγόρα, Δόξα Χαλανδρίτσας και την ομάδα του χωριού του, τον Φαραϊκό. Ασχολήθηκε στην συνέχεια με τα διοικητικά του συλλόγου και είναι ο νυν πρόεδρος του Φαραϊκού. Κατέχει και θέση στο Δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ερυμάνθου.

ΒΟΥΚΕΛΑΤΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΒΟΥΚΕΛΑΤΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΒΟΥΚΕΛΑΤΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

ΒΟΥΚΕΛΑΤΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ: Τεχνολόγος τροφίμων (χημικός), διευθυντής ανάπτυξης ποιότητας των S/M ΚΡΟΝΟΣ και σύμβουλος συστημάτων ποιότητας. Με 35 χρόνια προσφοράς στο αχαϊκό ποδόσφαιρο, ήταν εκ των ιδρυτών του Αστέρα Μιντιλογλίου το 1985, με θητεία 28 χρόνων στη διοίκηση του συλλόγου. Διετέλεσε 8 χρόνια γραμματέας και 20 χρόνια πρόεδρος. Έργο του οι εγκαταστάσεις του γηπέδου Μιντιλογλίου και η άνοδος της ομάδας στην Α’ κατηγορία το 2006. Ιδρυτικό μέλος της παράταξης “ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ” το 2008 με  συμμετοχή και δράση μέχρι σήμερα.

ΔΑΝΙΗΛ ΑΓΓΕΛΟΣ

ΔΑΝΙΗΛ ΑΓΓΕΛΟΣ

ΔΑΝΙΗΛ ΑΓΓΕΛΟΣ

ΔΑΝΙΗΛ ΑΓΓΕΛΟΣ: Φοροτεχνικός στο επάγγελμα είναι ο νυν πρόεδρος της ΕΠΣ Αχαϊας. Επαιξε ποδόσφαιρο σε Νίκη Προαστείου, ΑΠΣ Πάτραι (Γ’ Εθνική), Ανω Καστρίτσι και Α.Ο Τρικόρφου, ενώ από το 1997 μέχρι σήμερα είναι πρόεδρος της Νίκης Προαστείου, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην αναμόρφωση των αθλητικών εγκαταστάσεων στο γήπεδο Προαστείου. Εκλέχτηκε μέλος στο Δ.Σ. της ΕΠΣΑ το 2013.

ΕΥΘΥΜΑΚΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ

ΕΥΘΥΜΑΚΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ

ΕΥΘΥΜΑΚΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ

ΕΥΘΥΜΑΚΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΟΣ: Ιδιωτικός υπάλληλος (στο ΚΤΕΛ) και πρόεδρος του  Α.Ο. Γαλήνη από το 2011 με πολύ μεγάλη δράση και προσφορά σε όλα τα τμήματα του συλλόγου. Ως αθλητής έπαιξε μπάσκετ.

ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ: Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και υποψήφιος Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Πατρών. Δημοτικός Σύμβουλος, μέλος της αθλητικής επιτροπής του Δήμου Πατρέων καθώς και υπεύθυνος για θέματα παιδείας και αθλητισμού της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Πατρέων. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στα τμήματα υποδομής των Πετεινών και στη συνέχεια αγωνίστηκε στις αντρικές ομάδες του Αγίου Δημητρίου, των Ροιτίκων, του Αετού Πατρών και της ΑΕ Αρόης. Από το 2011 επανίδρυσε και είναι πρόεδρος του ιστορικού σωματείου Αετός Πατρών που ανέδειξε τον Γρηγόρη Γεωργάτο.

ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ: Αποφοίτησε από την Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών και το τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών και εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας (εργολάβος δημοσίων και ιδιωτικών έργων, έχοντας κατασκευάσει πολλά δημόσια και ιδιωτικά έργα. Αγωνίστηκε με την φανέλα του Απόλλωνα Εγλυκάδας από το 1985 έως το 2005, ενώ υπηρέτησα το συγκεκριμένο σύλλογο ως προπονητής στα παιδικά του τμήματα, ως προπονητής στην Α’ ομάδα και ως γενικός αρχηγός. Από το 2010 έως σήμερα είναι ο πρόεδρος του Απόλλωνα, ενώ έχει διατελέσει και γραμματέας. Πέρυσι οδήγησε την ομάδα του σε άνοδο στην Α’ Κατηγορία, ως πρωταθλήτρια στην Β’ Κατηγορία.

ΙΩΑΝΝΟΥ ΧΑΡΗΣ

ΙΩΑΝΝΟΥ ΧΑΡΗΣ

ΙΩΑΝΝΟΥ ΧΑΡΗΣ

ΙΩΑΝΝΟΥ ΧΑΡΗΣ: Έμπορος στο επάγγελμα με δραστηριοποίηση στο χώρο των μοτοποδηλάτων. Μέλος του Δ.Σ. του ΑΠΟ Αρόης από το 2000, με θητεία και ως πρόεδρος (2007-2013), οδηγώντας την ομάδα στην Α1 Κατηγορία.

ΚΟΛΩΝΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΚΟΛΩΝΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΚΟΛΩΝΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΚΟΛΩΝΗΣ ΝΙΚΟΣ: Ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο το 1974 στα «τσικό» της Παναχαϊκής. Αγωνίστηκε με τα χρώματα του Πατρέα από 1975 έως το 1984. Δημοσιογράφος από το 1981 στις εφημερίδες «Σπορ της Ν.Δ. Ελλάδας», αργότερα στην Sportweek, Ρεπόρτερ και Γνώμη. Το 2004 ραδιοφωνική αθλητική εκπομπή στο Στούντιο 20, καθώς και στον Flash, τηλεοπτικά σε Tele time , Super B, Patra TV, και στις ιστοσελίδες Όποιον Πάρει η Μπάλα, Patragoal.gr ,Patraspor .com πάντα για το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Αχαΐας.

ΚΟΡΦΙΑΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΚΟΡΦΙΑΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΚΟΡΦΙΑΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΚΟΡΦΙΑΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: Έμπορος στο επάγγελμα, αγωνίστηκε με τα χρώματα της Δάφνης Πατρών για 6 χρόνια. Το 2000 ανέλαβε αντιπρόεδρος του συλλόγου, ενώ δύο χρόνια αργότερα εκλέχτηκε πρόεδρος. Παραμένει πρόεδρος της Δάφνης Πατρών με πολύ μεγάλη προσφορά στην ομάδα των Ζαρουχλεϊκων.

ΚΥΡΣΑΝΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΚΥΡΣΑΝΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΚΥΡΣΑΝΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΚΥΡΣΑΝΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ: Διευθυντικό στέλεχος στην Τράπεζα Πειραιώς. Αγωνίσηκε ως τερματοφύλακας με τα χρώματα του Αρη Πατρών, ΑΠΣ Πάτραι, Ικαρου Πετρωτού και ΠΑΟΚ Πατρών.

ΛΕΩΝΙΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΛΕΩΝΙΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΛΕΩΝΙΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΛΕΩΝΙΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: Ιδιωτικός υπάλληλος στο επάγγελμα είναι από τους ιδρυτές του Παναχαϊκού το 1986. Με πάνω από 25 χρόνια προσφοράς στον σύλλογο (ως ποδοσφαιριστής, προπονητής, παράγοντας και πρόεδρος), ανέλαβε πάλι φέτος τα ηνία της ομάδας. Μεγάλη και η προσφορά του στον Πολιτιστικό σύλλογο Σουλίου.

ΜΕΣΣΗΝΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΜΕΣΣΗΝΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΜΕΣΣΗΝΗΣ ΝΙΚΟΣ

ΜΕΣΣΗΝΗΣ ΝΙΚΟΣ: Εργολάβος με αντικείμενο τις ενοικιάσεις σωληνωτών και ικριωμάτων. Από το 2006 ασχολείται με τα διοικητικά του Λέοντα Αλισσού, έχοντας θητεία και ως πρόεδρος του συλλόγου.

ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΜΠΟΓΙΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΜΠΟΓΙΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΜΠΟΓΙΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΜΠΟΓΙΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ: Φοροτεχνικός – οικονομολόγος στο επάγγελμα, κατέχει την θέση του αντιπροέδρου στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Φοροτεχνικών. Αγωνίστηκε με τη φανέλα της Δόξας Πατρών και στην συνέχεια στον Ρωμανό. Μέλος του Δ.Σ. του Ρωμανού από το 1997 έως το 2010, έχοντας και θητεία ως πρόεδρος, στην οποία οδήγησε την ομάδα στην Α’ Κατηγορία. Από το 2010 έως και σήμερα είναι μέλος της διοίκησης του Ατρόμητου Πατρών, κατέχοντας το πόστο του γραμματέα. Είναι, επίσης, μέλος της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής.

ΝΤΑΣΙΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΝΤΑΣΙΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΝΤΑΣΙΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΝΤΑΣΙΟΣ ΚΩΣΤΑΣ: Ελεύθερος επαγγελματίας, δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης και των κοινωνικών εκδηλώσεων. Πιο γνωστός στο Πατραϊκό κοινό ως «Θράκας», είναι ιδιοκτήτης καταστημάτων σε Πάτρα και στην Γερμανία. Επαιξε ποδόσφαιρο σε Προοδευτική Μανωλάδας, Πετεινούς, Πυρσό, Πολύτεκνο, Ατρόμητο και Ηραλή Πατρών. Πρόεδρος στον Ολυμπιακό Πατρών από το 2013 έως το 2016.

ΠΑΠΑΔΟΓΕΩΡΓΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΠΑΠΑΔΟΓΕΩΡΓΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΠΑΠΑΔΟΓΕΩΡΓΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

ΠΑΠΑΔΟΓEΩΡΓΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ: Περιφερειακός διευθυντής τεχνικής υπηρεσίας Νοτιοδυτικής Ελλάδας στον Όμιλο S/M «Μαρινόπουλος». Αγωνίστηκε με τα χρώματα της Φλόγας Ροδιάς για 10 χρόνια και στην συνέχεια ασχολήθηκε με την διαιτησία «σφυρίζοντας» παιχνίδια της ΕΠΣ Αχαΐας για 3 χρόνια. Τα τελευταία 6 χρόνια προσφέρει τις υπηρεσίες του στα διοικητικά της Φλόγας Ροδιάς από το πόστο του έφορου.

ΠΛΩΤΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΠΛΩΤΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΠΛΩΤΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΠΛΩΤΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: Απόφοιτος τεχνικής επαγγελματικής σχολής, με πτυχίο ηλεκτρονικού, είναι εν ενεργεία υπαξιωματικός της πολεμικής αεροπορίας από το 2000. Υπηρετεί στην 117 πτέρυγα μάχης στην αεροπορική βάση της Ανδραβίδας. Με καταγωγή από το Μετόχι, ήταν για αρκετά χρόνια μέλος της ομώνυμης ομάδας. Φέτος ασχολείται με την ομάδα του Ατρόμητου Λάππα από το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

ΠΛΩΤΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

ΠΛΩΤΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

ΠΛΩΤΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

ΠΛΩΤΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ: Συνταξιούχος το ΟΤΕ, είναι το πιο παλιό μέλος της ΕΠΣ Αχαΐας. Εκλέχτηκε για πρώτη φορά το 1983 επί προεδρίας Ανδρέα Κάνιστρα και παραμένει μέλος του Δ.Σ. έως και σήμερα, έχοντας περάσει από σχεδόν όλα τα πόστα της Ένωσης. Ασχολήθηκε για περίπου 25 χρόνια με τα διοικητικά του Μετοχίου, ενώ διετέλεσε γενικός αρχηγός σε Θύελλα Πατρών και Πατραϊκό σε επίπεδα Γ’ και Δ’ Εθνικής. Αγωνίστηκε με τα χρώματα της Πεύκης στην Α’ Κατηγορία Αθηνών.

ΣΑΡΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΣΑΡΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΣΑΡΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΣΑΡΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ: Εκπαιδευτικός, ιδιοκτήτης κέντρου ξένων γλωσσών, καθώς και μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου PALSO Αχαϊας. Δραστηριοποιείται και στον χώρο των ΜΜΕ ως ραδιοφωνικός παραγωγός αθλητικής εκπομπής στον ΣΠΟΡ FM  Πάτρας από το 2006. Δημοσιογράφος στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» για 15 χρόνια,  παρουσιαστής αθλητικών εκπομπών σε τηλεοπτικούς σταθμούς της Πάτρας, καθώς και παρουσιαστής αθλητικών εκδηλώσεων. Μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣ Αχαΐας από το 2009 έως και σήμερα, καθώς και μέλος της διοικούσας επιτροπής για τα γήπεδα ποδοσφαίρου του Δήμου Πατρέων. Αγωνίστηκε σε Αμπελόκηπους, Αχαιό, Νίκη Προαστείου και Ανω Καστρίτσι, ενώ διετέλεσε πρόεδρος των Αμπελοκήπων από το 1997 έως το 2011. Διευθυντής τεχνικών λειτουργιών στο Ολυμπιακό τουρνουά ποδοσφαίρου το 2004.

ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ: Μόνιμος υπάλληλος στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο. Απόφοιτος Ελληνικού Πολιτισμού στο ΕΑΠ. Ονομάστηκε διαιτητής το Νοέμβριο του 1993 και «κρέμασε» την σφυρίχτρα του τον Σεπτέμβριο του 2011. Ανώτερη κατηγορία που αγωνίστηκε ήταν η Β’ Εθνική.

ΤΣΙΒΓΙΝΙΔΗΣ ΤΑΚΗΣ

ΤΣΙΒΓΙΝΙΔΗΣ ΤΑΚΗΣ

ΤΣΙΒΓΙΝΙΔΗΣ ΤΑΚΗΣ

ΤΣΙΒΓΙΝΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ (ΤΑΚΗΣ): Οικονομολόγος και φοροτεχνικός στο επάγγελμα. Πρόεδρος στον Ατρόμητο Λάππα και Ατρόμητο Αχαΐας για 20 χρόνια (1980-1985 και 2001-2014) τον οποίο οδήγησε σε αρκετούς τίτλους και στα σαλόνια της Γ’ και Δ’ Εθνικής. Μέλος στο Δ.Σ. της Αχαγιάς ’82 (μπάσκετ) καθώς και μέλος του ΑΣ Απόλλωνα Πατρών. Επίσης είναι μέλος του Δ.Σ. του ΟΛΠΑ και του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών.

ΧΑΜΠΕΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΧΑΜΠΕΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΧΑΜΠΕΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

ΧΑΜΠΕΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ: Αξιωματικός ΕΛ.ΑΣ. εν αποστρατεία. Αγωνίστηκε με τον ΠΑΟ Καλυβίων και έχει διατελέσει πρόεδρος της Θύελλας Αιγείρας για 17 χρόνια. Η πρώτη του θητεία από το 1991 έως το 2000 και η δεύτερη από το 2007 έως σήμερα. Έχει προσφέρει στα κοινά ως δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Αιγείρας.

ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ

ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ

ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ

ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΟΔΥΣΣΕΑΣ: Δραστηριοποιείται στο χώρο της εστίασης και των κοινωνικών εκδηλώσεων. Μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣ Αχαΐας από το 2009 έως και σήμερα, έχοντας διατελέσει αντιπρόεδρος και ταμίας, θέση την οποία κατέχει ακόμα. Είναι πρόεδρος στην Αναγέννηση / Αίας Συμπολιτείας από το 1996 με μεγάλη προσφορά στον σύλλογο.

ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

ΧΡΥΣΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ: Από τους πιο επιτυχημένους επιχειρηματίες της Πάτρας, δραστηριοποιείται στον χώρο των γερανών και των ειδικών μεταφορών. Μέλος της Παναχαϊκής Συμμαχίας (είναι στην πενταμελή επιτροπή της διοίκησης), καθώς και πρόεδρος του Κεραυνού Αγ. Βασιλείου, τον οποίο οδήγησε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας το 2015, στην κατάκτηση του Σούπερ Καπ και στην κατάκτηση του Κυπέλλου ερασιτεχνών το 2016. Μέλος στο Δ.Σ. του ΝΟΠ επί προεδρίας Τάκη Λαμπρόπουλου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports