Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ιταλία: Σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης μιας γυναίκας και δυο παιδιών που έχουν εγκλωβιστεί στο ξενοδοχείο Rigopiano

Ιταλία: Σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης μ...

Εχουν εντοπισθεί δέκα πελάτες και εργαζόμενοι του ξενοδοχείου

Οι διασώστες που βρίσκονται στο ξενοδοχείο Rigopiano είναι τώρα σε επαφή με μια γυναίκα και δυο παιδιά, που κατάφεραν να εντοπίσουν μέσα στο χιόνι και στα ερείπια του κτιρίου, μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Ansa. Παράλληλα, την ίδια ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση απεγκλωβισμού του έβδομου κατά σειρά ανθρώπου ο οποίος βρέθηκε παγιδευμένος στο εσωτερικό του ξενοδοχείου.

Σύμφωνα με τη δημόσια τηλεόραση Rai, συνολικά μέχρι αυτή την στιγμή έχουν εντοπισθεί δέκα πελάτες και εργαζόμενοι του ξενοδοχείου, ανάμεσα στους οποίους συμπεριλαμβάνονται τουλάχιστον τρία παιδιά.

Οι επιχειρήσεις διάσωσης αναμένεται να συνεχισθούν όλη τη νύχτα. Οι διασωθέντες δεν έχουν ιδιαίτερα προβλήματα υγείας.

Νωρίτερα

Η ιταλική Πυροσβεστική Υπηρεσία έκανε γνωστό πριν από λίγο ότι εντοπίστηκε και έβδομος άνθρωπος μέσα στο ξενοδοχείο Rigopiano και έχει ξεκινήσει η διαδικασία απεγκλωβισμού του.

Μαζί με τους δυο ανθρώπους που κατάφεραν να σωθούν διότι την στιγμή που το ξενοδοχείο καταπλακώθηκε από την χιονοστιβάδα ήταν έξω από το κτίριο, ο συνολικός αριθμός των επιζώντων – αν και οι επιχειρήσεις δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί –ανέρχεται στους εννέα μέχρι τώρα.

Μέλη της Πολιτικής Προστασίας εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία ότι σε άλλους χώρους του ξενοδοχείου μπορεί να υπάρχουν κι άλλοι επιζώντες.

Πάνω από εκατό άνδρες και γυναίκες της Πυροσβεστικής, της Πολιτικής Προστασίας, της Οικονομικής Αστυνομίας συνεχίζουν τις σωστικές προσπάθειες στην περιοχή της Φαρίντολα, όπου βρίσκεται ό,τι απομένει από το ξενοδοχείο Rigopiano.

Πηγή: ΑΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Ιταλία: Απεγκλωβίστηκαν οι 8 επιζώντες από το ξενοδοχείο Rigopiano

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις