Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Φοβούνται κάθε αντρική φιγούρα τα κοριτσάκια-Τι λέει στο thebest.gr η Διευθύντρια του Παιδοψυχιατρικού Κέντρου του Καραμανδανείου

Φοβούνται κάθε αντρική φιγούρα τα κοριτσ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Ο πατέρας κρατείται, η μάνα αναζητείται για να δώσει εξηγήσεις

Ο πατέρας των κοριτσιών κρατείται από την Τετάρτη στην Ασφάλεια της Πάτρας όχι για το αδίκημα της εγκατάλειψης ανηλίκων για το οποίο έχει παρέλθει το αυτόφωρο αλλά γιατί δεν διαθέτει νόμιμα έγγραφα παραμονής στη χώρα. Η μάνα των παιδιών αναζητείται και καθώς έχει παρέλθει το αυτόφωρο, δεν θα συλληφθεί, απλά θα οδηγηθεί στο τμήμα για να δώσει εξηγήσεις.

Την ίδια ώρα τα παιδιά παραμένουν στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας, έχουν εξεταστεί από παιδοψυχολόγο και δείχνουν να αντιδρούν με φόβο σε κάθε ανδρική φιγούρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ τι είπε η 20χρονη μάνα όταν την ρώτησαν για τα παιδιά

Ωστόσο πρέπει να ξεκαθαρίσουμε πως στα μικρά παιδιά δεν έχει βρεθεί ίχνος κακοποίησης.Το thebest.gr μίλησε με την διευθύντρια του Παιδοψυχιατρικού κέντρου του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Πατρών,, Βιολέτα Σιγάλα.

Ακούστε τι μας λέει...

Μένει να διαπιστωθεί και μέσω στοιχείων που αναζητούνται οι ακριβείς συνθήκες και οι πρωταγωνιστές της εγκατάλειψης. Αν διαπιστωθεί πως και ο πατέρας είχε ρόλο σε αυτή τότε η απώλεια της επιμέλειας για τον ίδιο και η απέλασή του εκτιμάται ως το πιο πιθανό ενδεχόμενο. Αν ωστόσο εξακριβωθεί πως δεν είχε ευθύνη για την εγκατάλειψη δεν αποκλείεται να αναλάβει την επιμέλεια των παιδιών και να επανεξεταστεί η δυνατότητα παραμονής τους στην χώρα.

Ολα θα εξεταστούν και θα αποφασιστούν σχετικά, από την αρμόδια εισαγγελέα που παρακολουθεί με προσοχή την υπόθεση.


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις