Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ι. Φωτήλας: «Εντυπωσιάζει η κυβέρνηση με την ευκολία της στα ψέματα»

Ι. Φωτήλας: «Εντυπωσιάζει η κυβέρνηση με...

Ο μόνος στόχος της τωρινής κυβέρνησης είναι η περαιτέρω παραμονή στην εξουσία, είπε ο κ. Φωτήλας

Ο Ιάσονας Φωτήλας, βουλευτή Αχαΐας, ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του BLUE SKY «Παρεμβάσεις» με τον δημοσιογράφο Άκη Παυλόπουλο, το βράδυ της Τρίτης 17 Ιανουαρίου και μεταξύ άλλων ανέφερε τα εξής.

-              Αυτή η κυβέρνηση παρουσιάζει μια ανικανότητα στη διακυβέρνηση αλλά μια απίστευτη ικανότητα/ ευκολία στα ψέματα σε όλους τους τομείς εσωτερικής και εξωτερικής πολιτικής. Ο μόνος της στόχος είναι η περαιτέρω παραμονή στην εξουσία.

-              Ακόμη και εάν καταφέρει αυτή η κυβέρνηση να κλείσει την αξιολόγηση, θα έχει δεσμεύσει την επόμενη σε μια σειρά από δυσβάστακτα μέτρα.

-              Η θέση του ΣΥΡΙΖΑ ότι σήμερα θεσμικά προστατεύεται η πρώτη κατοικία δεν ισχύει - απλώς δεν πωλείται το δάνειο σε ξένο fund.

-              Η ανάπτυξη δε σχετίζεται άμεσα με το πλεόνασμα. Για παράδειγμα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ από τη μια φορολογεί και από την άλλη δεν πληρώνει κανέναν με αποτέλεσμα να δημιουργεί κάποιο πλεόνασμα, το οποίο είναι ψευδές. Οι προϋποθέσεις για την πραγματική ανάπτυξη – μείωση ανεργίας, αύξηση του επιχειρείν - όχι μόνο δε δημιουργούνται αλλά εξαφανίζονται και όσες υπήρχαν.

-              Ο προϋπολογισμός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ βασίστηκε στο γεγονός ότι από τις αρχές του 2017 θα είχε κλείσει η αξιολόγηση και η Ελλάδα θα είχε μπει στην ποσοτική χαλάρωση – κάτι που δεν συνέβη και δεν πρόκειται να συμβεί μέσα στο πρώτο τρίμηνο. Αποτέλεσμα: ο εκ νέου στραγγαλισμός της ελληνικής οικονομίας.

Μπορείτε να δείτε απόσπασμα της εκπομπής στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.youtube.com/watch?v=rGx7UXuQ--4&feature=youtu.be

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις