Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οι «Δανιηλίδες» του Σοροπτιμιστικού Ομίλου Πατρών έκοψαν την πίτα τους

Οι «Δανιηλίδες» του Σοροπτιμιστικού Ομίλ...

Υπό τις μελωδικές νότες της Ήρας Ρέντζη και του Γιώργου Μπαραμπάτη

Σε μια όμορφη εκδήλωση, στο ξενοδοχείο ΑΣΤΗΡ, οι « Δανιηλίδες» του Σοροπτιμιστικού Ομίλου Πατρών, υποδέχθηκαν τους φίλους τους και έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους. Στην εκδήλωση αντάλλαξαν ευχές για το νέο έτος υπό τις μελωδικές νότες της Ήρας  Ρέντζη και του Γιώργου Μπαραμπάτη.

Η ανακοίνωση του ομίλου:

«Όπως ήταν φυσικό, δεν έλειψαν οι συζητήσεις σχετικά με τις σχεδιαζόμενες δράσεις του Ομίλου για το επόμενο διάστημα και οι παρευρισκόμενοι έδειξαν ενδιαφέρον και διάθεση να αγκαλιάσουν τις προσπάθειες για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνανθρώπων μας και ιδιαίτερα των γυναικών και παιδιών, που αποτελούν προτεραιότητα, σύμφωνα με τα ιδεώδη του Σοροπτιμισμού.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και μέλη του συλλόγου «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ», επιβεβαιώνοντας δια της προέδρου κ.Λιολιώς Κολυπέρα τη διαρκή συνεργασία μεταξύ των δύο συλλόγων.

Οι φίλοι που προσήλθαν στον ΑΣΤΕΡΑ, ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα των «Δανιηλίδων» προσέφεραν καπάκια με στόχο την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων, συνδυάζοντας το ψυχαγωγικό απόγευμα με προσφορά αγάπης.

Όσοι επιθυμούν, μπορούν να αφήνουν τα καπάκια που έχουν συγκεντρώσει για το σκοπό αυτό στο ξενοδοχείο ΑΣΤΕΡΑΣ, έως τέλος Φεβρουαρίου.»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πάτρα: Ο Σύλλογος Διοικητικών Υπαλλήλων του Πανεπιστημίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις