Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ

/

Η ημερησία ροή της ενεργείας μας από την αριθμολογία, για σήμερα 21 Ιανουαρίου

Η ημερησία ροή της ενεργείας μας από την...

Από την Ηρώ Ρεντζή

Αλλαγές και πρωτοτυπία !


Είναι η καλύτερη ημέρα για να μπείτε στην κοινωνία, γιατί σε καμμιά άλλη στιγμή του κύκλου δεν θα είναι μεγαλύτερη η προσωπική σας γοητεία. Φροντίστε να δώσετε στη μέρα σας ποικιλία και ενδιαφέρον. Μπορεί να φυσήξει καινούργιος άνεμος στην καθημερινή σας ρουτίνα. Αν έχετε στο νου σας κάτι πρωτότυπο, διαφορετικό απ΄το συνηθισμένο, πάρτε άφοβα την πρωτοβουλία. Αντίστοιχα, αν σας προσφερθούν νέες δυνατότητες, αλλαγές περιβάλλοντος και σχεδίων, εξετάσετε ευνοϊκά το ζήτημα, γιατί σας παρουσιάζεται σε μια καλή ημέρα. Σήμερα είναι επίσης η καλύτερη ημέρα για να αρχίσετε διακοπές λίγο τρελλές, για να ριχτείτε σε διασκεδάσεις, καθώς και σ΄ό,τι αφορά τις δουλειές, να καταπιαστείτε με επιχειρήσεις έξω από τις συνηθισμένες.

Συμβουλές:


Είναι ενδεχόμενο κατά τη διάρκεια της ημέρας να εκδηλωθεί κάποιος εκνευρισμός, εξ αιτίας της νευρικής υπερέντασης. Φροντίστε να επιβληθείτε στον εαυτό σας. Μη βιαστείτε να βγάλετε αμέσως απερίσκεπτα συμπεράσματα. Μην υποκύψετε στην τάση να στήσετε καυγά. Προσοχή για τυχόν ατυχήματα.

Ηρώ Ρεντζή
Συμβουλευτικές συνεδρίες αυτογνωσίας, σχέσεων.
Τηλ.2610333044 , κιν. 6977237291

http://irorentzi.gr

http://www.facebook.com/irorentzi?ref=stream

https://twitter.com/Irorentzi

email: [email protected]

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αριθμολογία