Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Σύλλογος Ευρυτάνων Αχαΐας κόβει την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Ο Σύλλογος Ευρυτάνων Αχαΐας κόβει την Πρ...

Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017, στις 18.30, στην «Αγορά Αργύρη»

O Σύλλογος Ευρυτάνων Αχαΐας διοργανώνει εκδήλωση κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017, στις 18.30 το απόγευμα, στην «Αγορά Αργύρη» επί της οδού Αγίου Ανδρέου 12 και Ζαΐμη.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και στο πλαίσιο της συμπλήρωσης των 30 ετών από την ίδρυση  του Συλλόγου, θα τιμηθούν τα ιδρυτικά μέλη του. Επίσης θα πραγματοποιηθεί βράβευση αριστούχων μαθητών Γυμνασίου και Λυκείου & νεοεισαχθέντων φοιτητών σε ΑΕΙ και ΑΤΕΙ που οι γονείς τους είναι μέλη του Συλλόγου καθώς και βράβευση των Νεοεισαχθέντων Ευρυτάνων φοιτητών στο ΑΕΙ και ΑΤΕΙ Πάτρας καλωσορίζοντάς τους στην πόλη της Πάτρας και διαβεβαιώνοντάς τους ότι τόσο τα μέλη του ΔΣ όσο και όλα τα μέλη του Συλλόγου θα είναι συνοδοιπόροι στο ταξίδι τους αυτό και σε ότι αυτοί χρειαστούν κατά τη διαμονή τους στην πόλη, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Η πρόεδρος του Συλλόγου Φωτεινή Τσιλιμέκη και τα μέλη του ΔΣ προσκαλούν τον κόσμο, με αφορμή την έναρξη του νέου έτους 2017 προκειμένου να ανταμώσουν εκ νέου όλοι μαζί, να τα πουν πίνοντας καφέ και τσιπουράκι, να τραγουδήσουν τα κάλαντα και να αλληλοευχηθούν για την καινούρια χρονιά!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις