Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ

/

Η ημερησία ροή της ενεργείας μας από την αριθμολογία, για σήμερα 14 Ιανουαρίου

Η ημερησία ροή της ενεργείας μας από την...

Από την Ηρώ Ρεντζή

Εμβάθυνση και διαλογισμός !

Η ροή της ημέρα είναι να εμβαθύνετε ζητήματα που έχουν ήδη αρχίσει, αλλά που απαιτούν κι άλλη δουλειά πριν μπορέσουν να πάρουν τέλος. Γιαυτό, αν ζητάτε συμβουλές, γνώμες ειδικών, συμβούλια, καθορίστε τις συναντήσεις σήμερα.
Είναι μια ημέρα πολύ κατάλληλη για να συναντήσετε πρόσωπα για να νιώσετε πνευματική συγγένεια, με τα οποία θ΄αρχίσετε δραστηριότητες που διεγείρουν τον διανοητικό τομέα. Από την άλλη, είναι και η ημέρα όπου ωφελεί πολύ η μοναχική ανάπαυση, η προσωρινή "φυγή" απ΄το μόχθο της ύπαρξης σ΄ένα ήσυχο καταφύγιο.

Συμβουλές:

Μην προσπαθήσετε να ξεφύγετε από τη ρουτίνα καταφεύγοντας σ΄αισθηματικές απολαύσεις. Η ημέρα δεν είναι η πιο κατάλληλη για κάτι τέτοιο. Αποφύγετε δουλειές και ευθύνες που απαιτούν γρήγορη εκτέλεση. Μην πίνετε ποτά που μεθούν. Μην παίρνετε στάσεις ανυπομονησίας ή δυσφορίας. Αν πρέπει να πείτε "όχι" σε κάποιον, φροντίστε να το αναβάλετε για μιαν άλλη στιγμή.

Ηρώ Ρεντζή
Συμβουλευτικές συνεδρίες αυτογνωσίας, σχέσεων.
Τηλ.2610333044 , κιν. 6977237291

http://irorentzi.gr

http://www.facebook.com/irorentzi?ref=stream

https://twitter.com/Irorentzi

email: [email protected]

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αριθμολογία