Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Χάντμπολ: Επέστρεψε στην Ακαδημία των Σπορ ο Τάσος Διαμαντόπουλος

Χάντμπολ: Επέστρεψε στην Ακαδημία των Σπ...

'Ενας από τους παίκτες που αποτελούν την "σημαία" της ομάδας

Επέστρεψε στην ομάδα που τον ανέδειξε ο τερματοφύλακας Τάσος Διαμαντόπουλος,  ένας από τους παίκτες που αποτελούν την "σημαία" της  Ακαδημίας των Σπορ. Έχει 169 συμμετοχές  σε επίσημους αγώνες της ομάδος, τρίτος στην σειρά, πίσω από Αλέξη Παπαγιαννόπουλο -195- και τον αδερφό του  Ευάγγελο Διαμαντόπουλο -179- ο οποίος διαμένει  και αγωνίζεται μόνιμα στην  Κύπρο.

Μετά από απουσία τριών χρόνων (αγωνιζόταν στο Σεριφάτο Αιγίου όπου  πρόσφερε τα μέγιστα για την άνοδο της ομάδος στην Α1) και τις εμπειρίες που έχει αποκτήσει σίγουρα θα αποτελέσει ένα «ισχυρό όπλο»  της Ακαδημίας των Σπορ κάτω από τα δοκάρια και συνολικά πλέον η Πατρινή ομάδα θα ισχυροποιηθεί στην άμυνα για την επίτευξη των φετινών στόχων της.

Για τον υψηλόσωμο τερματοφύλακα τον οποίο είχε αναδείξει ο προπονητής Γιάννης Παπαγιαννόπουλος,  ο τεχνικός δηλώνει σχετικά:

«Ο Τάσος γύρισε στο σπίτι του και στην οικογένεια του. Είμαι ευτυχής γιατί από μικρό παιδάκι από το 1994 που τον είχα μαθητή στο σχολείο και ξεκίνησε το χαντ-μπολ πρόσφερε τα μέγιστα στον σύλλογο και με τις εμπειρίες του πλέον θα βοηθήσει την ομάδα του όχι μόνον από την θέση του τερματοφύλακα, αλλά και από άλλα πόστα,  μιας και είναι καιρός η ομάδα να περνάει στα χέρια των αθλητών που την ανέδειξαν και την βοήθησαν διαχρονικά».

Ο έφορος του τμήματος Κώστας Διαμαντόπουλος εκ μέρους του Δ.Σ. ανακοινώνει:

«Τα τελευταία χρόνια υπάρχει μια συνεργασία με την ομάδα του Αιγίου σε πολλά πράγματα και μέσα σε αυτά είναι και οι ανταλλαγές παικτών μεταξύ μας για την ανάπτυξη του αθλήματος στην περιοχή μας.

Μέσα σε αυτά συμπεριλαμβάνεται  και η μετεγγραφή του Τάσου Διαμαντόπουλου τον οποίον και καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και περιμένουμε από αυτόν να  προσφέρει   όχι μόνον την ώρα των αγώνων, αλλά και έξω αγωνιστικά μεταδίδοντας τις εμπειρίες του και στους νέους αθλητές μας».

Ο Τάσος Διαμαντόπουλος για την επιστροφή του στην ομάδα που τον ανέδειξε δηλώνει:

«Γύρισα στην ομάδα που με δημιούργησε αθλητικά να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι στην προσπάθεια που κάνει για το άθλημα.

Οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις δεν μου επιτρέπουν να βρίσκομαι μακριά  από  την Πάτρα, όπου ήταν και ο κύριος λόγος που δεν μπορούσα να αγωνιστώ πλέον στην ομάδα του Αιγίου.

Θέλω μαζί με τους παλιούς συμπαίκτες του συλλόγου μου να βοηθήσω με τις εμπειρίες πρωτίστως για την επίτευξη των φετινών στόχων,  αλλά και ταυτόχρονα  να  μεταδώσω τις γνώσεις μου στα νέα παιδιά που θα  έρχονται σιγά – σιγά στην ανδρική ομάδα,  ώστε αυτό που με έμαθε ο σύλλογος από μικρό παιδάκι να αγαπήσω και να ασχοληθώ με τον αθλητισμό να το μεταδώσω και σε αυτά».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χάντμπολ: Το φιλικό των παλαιμάχων της Ακαδημίας των σπορ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports