Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Ελλάδα: Κρύο και σήμερα και χιόνια ξανά από Τετάρτη - Έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για νέα επιδείνωση του καιρού

Δυτική Ελλάδα: Κρύο και σήμερα και χιόνι...

Οι αναλυτικές προγνώσεις

Επιδείνωση με νέο χιονιά θα από την Τετάρτη βλεπουν οι μετεωρολόγοι για τη Δυτική Ελλάδα. Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας που εκδόθηκε χθες Δευτέρα, ο χιονιάς θα παραμείνει με ιδιαίτερη ένταση κατά τόπους.Το νέο κύμα επιδείνωσης του καιρού θα ξεκινήσει από την Τετάρτη, με πυκνές χιονοπτώσεις, κατά τόπους στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και ισχυρές βροχές και καταιγίδες στα παραθαλάσσια τμήματα του Ιονίου, της Πελοποννήσου, του Αιγαίου και πιθανόν της Κρήτης.Σταδιακή βελτίωση αναμένεται από την Πέμπτη.

Πιο αναλυτικά:

Την Τετάρτη (11/01/2017) και την Πέμπτη (12/01/2017) αναμένονται χιονοπτώσεις κατά τόπους πυκνές στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες στα θαλάσσια – παραθαλάσσια τμήματα του Ιονίου, της δυτικής και νότιας Πελοποννήσου, του Αιγαίου και πιθανόν της Κρήτης. Θυελλώδεις νότιοι άνεμοι. Την Πέμπτη τα φαινόμενα σταδιακά θα περιοριστούν στα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου και θα εξασθενήσουν.

Σε οτι αφορά τη σημερινή ημέρα, πυκνές χιονοπτώσεις αναμένονται στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, την ανατολική Θεσσαλία, τις Σποράδες, την κεντρική και ανατολική Στερεά, την Εύβοια, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου και κατά περιόδους στην Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Στην Αττική προβλέπονται παροδικές χιονοπτώσεις από απόψε το βράδυ οι οποίες θα είναι κατά τόπους πυκνές στα βόρεια.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις