Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:Ηλικιωμένοι εγκλωβίστηκαν από το χιόνι στον Ομπλό-Σύσκεψη απόψε στο Δήμο για τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν το πρωί

Πάτρα:Ηλικιωμένοι εγκλωβίστηκαν από το χ...

Προκειμένου να μην υπάρχουν προβλήματα από τον πατετό

Ένα ζευγάρι ηλικιωμένων που είχε αποκλειστεί στην περιοχή του Ομπλού από το χιόνι, απεγκλωβίστηκε σήμερα στις 7 το πρωί, από συνεργεία της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Πατρέων.

Αμέσως μετά και καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, συνεχίστηκαν οι παρεμβάσεις της Πολιτικής Προστασίας και των άλλων συναρμοδίων υπηρεσιών του Δήμου, σε όλο το οδικό δίκτυο των ορεινών κοινοτήτων του Δήμου Πατρέων, με εκχιονιστικά μηχανήματα και μηχανήματα – αλατιέρες, προκειμένου να καθαρίσουν τους δρόμους.

Ειδικότερα, έσπευσαν στις περιοχές: Μοίρα, Ρωμανού, Ελεκίστρα, Πουρναρόκαστρο. Βαλαντούνα, Κρυσταλλόβρυση, Αργυρά, Σελλά, Μαγούλα, Άνω Καστρίτσι, Βούντενη, Μπάλλα, Δραγώλαινα, Συχαινά και Γηροκομειό.

Αυτή την ώρα εξάλλου στο Δημαρχείο, πραγματοποιείται σύσκεψη του Τμήματος Πολιτικής Προστασίας και του Τμήματος Κίνησης Οχημάτων – Μηχανολογικού Εξοπλισμού, με σκοπό τον συντονισμό των ενεργειών που πρέπει να γίνουν αύριο.

Σε ανακοίνωσή της η Δημοτική Αρχή "εξάρει την υπερπροσπάθεια και την υπευθυνότητα των εργαζομένων του Δήμου, που κάτω από αντίξοες και πρωτόγνωρες για την περιοχή συνθήκες, έκαναν το καλύτερο στην κατεύθυνση του να βοηθήσουν τους δημότες των ορεινών περιοχών".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις