Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: Δώρο την νίκη στον Πανιώνιο έκανε ο Παναιτωλικός

Σουπερλίγκ: Δώρο την νίκη στον Πανιώνιο ...

Οι Αγρινιώτες "χάρισαν" δύο γκολ στους κυανέρυθρους με αποτέλεσμα της εντός έδρας ήττα

Δεν είπε «όχι» στα δώρα ο Πανιώνιος! Με δύο... ασίστ από παίκτες του Παναιτωλικού, οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν και φέτος στο Αγρίνιο (2-0) και «σκαρφάλωσε» προς το παρόν στη 2η θέση της Super League.

Μπορεί τις περισσότερες φορές όταν αναφερόμαστε στη διαιτησία στην Ελλάδα να γίνεται με αρνητικό σχολιασμό, ωστόσο στην αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Πανιώνιο, στο Αγρίνιο για τη 2η (εξ' αναβολής) αγωνιστική της Super League, αξίζει να "βγάλουμε το καπέλο" στον Δημήτρη Θάνο και τους βοηθούς του.

Τόσο στο πρώτο γκολ (Μασούντ), όσο και στο δεύτερο (Μασούρας), η μπάλα έφθασε στους δύο ποδοσφαιριστές από παίκτες του Παναιτωλικού και ορθώς μέτρησαν.

Έβδομο διαδοχικό ματς που ο Πανιώνιος μένει αήττητος και τρίτο διαδοχικό εκτός έδρας. Ή του ύψους ή του βάθους ο Παναιτωλικός, ο οποίος δεν κατάφερε να "κεφαλαιοποιήσει" την εκτός έδρας ισοπαλία (0-0) με την ΑΕΚ.

Γκολ: 59' Μασούντ / 74' Μασούρας

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Ματζουράκης): Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Χαντάκιας, Τσοκάνης (87' Παπουτσογιαννόπουλος), Μάρκος Πάουλο, Μάκος, Κλέζιο, Φάρλεϊ Ρόζα (69' Λουίς Ρόσα), Μουνιός, Μαρκόβσκι

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Βλάχος, Οικονόμου, Ρισβάνης, Τασουλής, Κόρμπος, Σιώπης, Μπεν (71' Μασούρας), Μασούντ, Φούντας (89' Καθάριος), Ανσαριφάρντ (83' Σαββίδης)

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σουπερλίγκ: Σπουδαίος βαθμός για τον Παναιτωλικό στο ΟΑΚΑ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports