Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Προς την προεδρία της Παναχαϊκής ξανακοιτάζει ο Ν. Οικονομόπουλος, μέσω Δικαιοσύνης - Σε νέες περιπέτειες η Πατρινή ομάδα;

Προς την προεδρία της Παναχαϊκής ξανακοι...

Ένα κρίσιμο δεκαήμερο για το μέλλον της Παναχαϊκής

Την άλλη Παρασκευή 13 Ιανουαρίου στα Δικαστήρια της Πάτρας συζητείται προσφυγή του μέλους της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής Νίκου Μακρή, ο οποίος ζητάει την έκπτωση της σημερινής Διοίκησης και τον ορισμό νέας που θα οδηγήσει το Σωματείο σε νέες εκλογές. Μάλιστα ο κ. Μακρής προτείνει ως πρόεδρο της νέας προσωρινής διοίκησης τον γυναικολόγο κ. Νίκο Οικονομόπουλο, ο οποίος κατείχε τη θέση έως τον περασμένο Αύγουστο, αλλά είχε παραιτηθεί  υπό το βάρος των αντιδράσεων που εκδηλώθηκαν στην Πάτρα, όταν δεν συναινούσε στην πρόταση της Παναχαϊκής Συμμαχίας να αναλάβει το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ο κ. Μακρής έχει καταθέσει αίτηση ασφαλιστικών μέτρων και ζητάει την έκπτωση της σημερινής Διοίκησης της Ερασιτεχνικής Παναχαϊκής υποστηρίζοντας ότι έχει εκλεγεί παρανόμως.

Όμως δεν περιορίζεται εκεί, πάει παραπέρα και ζητάει τον ορισμό προσωρινής Διοίκησης με πρόεδρο τον Κ. Νίκο Οικονομόπουλο, ξυπνώντας μνήμες του περασμένου Αυγούστου (Διαβάστε εδώ όσα συνέβησαν την Παρασκευή με κατάληξη τη θυελλώδη συνεδρίαση της Ερασιτεχνικής), όπου ο γνωστός γυναικολόγος και πολιτευτής,  συγκέντρωσε την οργή Πατρινών πολιτών, όταν έθετε εμπόδια στην ανάληψη της Ομάδας από την Παναχαϊκή Συμμαχία. Κι αν τότε, δεν εκδηλώνονταν έντονες αντιδράσεις που ανάγκασαν τον κ. Οικονομόπουλο να παραιτηθεί, είναι σίγουρο ότι η Παναχαϊκή Συμμαχία και ο Κώστας Κατσουράνης δεν θα είχαν αναλάβει την αγαπημένη Ομάδα της Πάτρας.

Και εκεί που όλα έδειχναν ότι η ηρεμία έχει επιστρέψει στην Ομάδα, μετά την Αυγουστιάτικη καταιγίδα, νέα σύννεφα συγκεντρώνονται πάνω από τον ουρανό της Παναχαϊκής, από την προσφυγή του κ. Μακρή στα Δικαστήρια και ειδικά από την πρότασή του να επανέλθει στο προσκήνιο ένας άνθρωπος που αντιτάχθηκε σθεναρά στην ανάληψη της Ομάδας από τους σημερινούς  διοικούντες.

Κάθε νοήμων άνθρωπος καταλαβαίνει ότι σε αυτό το ενδεχόμενο η Παναχαϊκή ξαναμπαίνει σε περιπέτειες και μάλιστα σε μια περίοδο που η Ομάδα βαδίζει το δρόμο των επιτυχιών.

Ο κ. Μακρής προτείνει στην προσωρινή διοίκηση να συμμετέχουν ως πρόεδρος ο κ. Οικονομόπουλος και ως μέλη οι κ. Κώστας Αποστολόπουλος, Γιάννης Καρβέλης, Μιχάλης Ευσταθίου, Παναγιώτης Θεοδωρακόπουλος, Γιάννης Καλογήρου, Δημήτρης Φίλιας, Αλέξανδρος Στραβοδήμος, Φάνης Παπαγεωργίου, Κωνσταντίνος Παπαδημητρίου, Νικόλαος Λαζανάς.

Η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του κ. Μακρή θα συζητηθεί στα δικαστήρια της Πάτρας, την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου. Και ως γνωστόν η «Παρασκευή και 13» θεωρείται κακότυχη, ημέρα που συμβαίνουν τρομακτικές καταστάσεις. Μένει να αποδειχθεί αν η δεισιδαιμονία αυτή, θα επιβεβαιωθεί στην περίπτωση της Παναχαϊκής…

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΑΥΓΟΥΣΤΟ, ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΕΚΕΙΝΩΝ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ

Περίεργοι χειρισμοί από την Ερασιτεχνική Παναχαϊκή- Ποιος είναι ο …αόρατος επενδυτής που προτιμούν πέντε μέλη της Διοίκησης;

Με τερτίπια δεν ξαναγίνεται μεγάλη η Παναχαϊκή- Μονόδρομος η παραίτηση τους Δ.Σ. της Ερασιτεχνικής, για να αναλάβουν την ομάδα οι 15 Πατρινοί Επιχειρηματίες

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports