Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μυστήριο επικρατεί με τον σύντροφο του Τζορτζ Μάικλ το βράδυ πριν τον θάνατο του ποπ σταρ

Μυστήριο επικρατεί με τον σύντροφο του Τ...

Θα γίνουν τοξικολογικές εξετάσεις για να εξακριβωθεί αν ο θάνατος του Μάικλ οφείλεται σε ναρκωτικές ουσίες

Αλλάζει πάλι τα λεγόμενά του ο σύντροφος του Τζορτζ Μάικλ, για το τι συνέβη βράδυ της παραμονής των Χριστουγέννων, λίγες ώρες πριν βρεθεί νεκρός ο διάσημος τραγουδιστής της ποπ, στο σπίτι του στο Λονδίνο, το πρωί της Κυριακής 25 Δεκεμβρίου 2016.

Ο 43χρονος Φάουντι Φάουαζ ισχυρίζεται τώρα πως το προηγούμενο βράδυ δεν είδε τον αστέρα της ποπ, γιατί τον πήρε ο ύπνος μέσα στο αυτοκίνητό του. Μιλώντας στην Βρετανική εφημερίδα Daily Mirror, ο Φάουαζ ανέφερε τα εξής: «Δεν τον είδα ποτέ. Αποκοιμήθηκα μέσα στο αυτοκίνητό μου και δεν τον είδα ποτέ εκείνο το βράδυ». Ανέφερε μάλιστα ότι η αστυνομία είναι ενήμερη γι' αυτό, «αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα», όπως είπε.

Ωστόσο, ο Φάουαζ είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι πέρασε ολόκληρο το σαββατοκύριακο με τον Τζόρτζ Μάικλ και ότι τον βρήκε νεκρό την ημέρα των Χριστουγέννων, όταν πήγε να τον ξυπνήσει για να μεταβούν μαζί σε ένα εορταστικό γεύμα.

Εν τω μεταξύ, μυστήριο καλύπτει και τις αναρτήσεις στο λογαριασμό του Φάουαζ στο Twitter, και στις οποίες ανέφερε ότι ο τραγουδιστής είχε προσπαθήσει πολλές φορές στο παρελθόν να αυτοκτονήσει και «τελικά τα κατάφερε».

Ο Φάουαζ υποστηρίζει ότι δεν έκανε ο ίδιος αυτός αυτές τις αναρτήσεις και ότι ο λογαριασμός του χακαρίστηκε και πλέον έχει διαγραφεί. «Είμαι σοκαρισμένος με τα όσα συμβαίνουν με το Twitter. Ο λογαριασμός μου χακαρίστηκε και έκλεισε. Είναι λίγο τρομακτικό για να είμαι ειλικρινής. Δεν έγραψε εγώ αυτά τα tweets».

Όπως έγινε γνωστό, ο 43χρονος θα κληθεί να καταθέσει στην αστυνομία, στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργείται για τις συνθήκες θανάτου του Βρετανού, Κυπριακής καταγωγής Τζορτζ Μάικλ που έφυγε από τη ζωή στα 53 του μόλις χρόνια. Φίλος του τραγουδιστή ανέφερε στην Daily Star ότι οι αστυνομικοί θέλουν να διευκρινίσουν ποιος είναι αυτός που προμήθευε με ναρκωτικά τον διάσημο τραγουδιστή.

Την Παρασκευή ανακοινώθηκε ότι θα γίνουν τοξικολογικές εξετάσεις ώστε να εξακριβωθεί εάν ο θάνατος του Τζορτζ Μάικλ οφείλεται στη χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Πηγή: ethnos.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight