Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Η πρώτη κλήση στην Πυροσβεστική υπηρεσία για το 2017 ήταν.. μυστήρια - Έπεσε δακρυγόνο κι αντι να χαίρονται για τον νέο χρόνο.. έκλαιγαν όλοι στην Αρόη! ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Η πρώτη κλήση στην Πυροσβεστική υ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Λίγο μετα τις 12 τα μεσάνυχτα

Το περιστατικό συνέβη στην Αρόη στην οδό Συνταγματάρχου Ζήση και λίγο μετα την αλλαγή του χρόνου. Είναι συνηθισμένο κάποιοι να πετούν μικρές ή και άλλες μεγαλύτερες κροτίδες, κάποιοι πυροτεχνήματα αλλά δακρυγόνο δεν έχουμε ξαναακούσει να ρίχνεται στο πλαίσιο εορτασμών. Οι κάτοικοι της περιοχής ανέπνεαν με δυσκολία και τα μάτια τους έτρεχαν δακρυα όπως ακριβώς συμβαίνει όταν υπάρχουν αέρια δακρυγόνου στον αέρα.

Ο δημοσιογράφος του thebest.gr Θάνος Χριστακόπουλος βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο σημείο και κατέγραψε τις εικόνες αν και η ατμόσφαιρα που είχε προκληθεί από τη ρίψη του δακρυγόνου -σύμφωνα με τους ειδικούς- ήταν αποπνικτική.

Στο σημείο κλήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία για να διαπιστωθεί τι έχει συμβεί και να απομακρυνθεί ο κίνδυνος που είχε προκαλέσει αναπνευστικά προβλήματα στους γύρω κατοίκους, στην περιοχή της Αρόης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις