Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έτσι θα είναι πλέον η Α' ΔΟΥ Πατρών - Τα γραφεία μετακομίζουν σε κτίριο στη Νέα Εθνική Πατρών-Κορίνθου

 Έτσι θα είναι πλέον η Α' ΔΟΥ  Πατρών - ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ-Επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ του thebest.gr

Κάτοικοι και επιχειρηματίες της περιοχής δηλώνουν πως το γνωρίζουν καλά. Οτι δηλαδή έχουν γίνει συζητήσεις για έναν από τους ορόφους πολλών τετραγωνικών σε κτίριο στην ΝΕΟ Αθηνών - Πατρών, κοντά στην οδό Αμερικής, ώστε να στεγαστεί εκεί η Α ΔΟΥ της Πάτρας. Το thebest.gr επιβεβαιώσε σήμερα από στελέχη της Α' ΔΟΥ - που ωστόσο δεν θέλησαν να μιλήσουν στην κάμερα - πως από τις αρχές του έτους η Α' ΔΟΥ μεταφέρεται στο κτίριο ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών Πατρών, στους 1ο και 3ο όροφο.

Μάλιστα σήμερα σας παρουσιάζουμε και τις κατόψεις - που έχουν τοποθετηθεί και αναρτηθεί σε πλαίσια έξω από το γραφείο του διευθυντή στον 5ο όροφο- των ορόφων έτσι όπως έχουν χωροθετηθεί τα γραφεία και οι υπηρεσίες για τους φορολογούμενους.

Αξίζει να αναφέρουμε πως σήμερα ήδη στο συγκεκριμένο κτίριο στεγάζονται υπηρεσίες και γραφεία και άλλων εταιριών.

Σε επικοινωνίες μας με οικονομικά στελέχη της περιοχής τον Νοέμβριο, δεν μας επιβεβαίωσαν την πληροφορία ωστόσο δεν μας την απέκλεισαν ενώ γνωρίζουν πως έχει γίνει η σχετική προσέγγιση, εδώ και καιρό, για το εν λόγω κτίριο.

Στόχος και του υπουργείου Οικονομικών είναι να.. κάνει οικονομία και να στεγάσει τις υπηρεσίες του με μικρότερο κόστος, επιτυγχάνοντας ταυτόχρονα τη διασύνδεση των πληροφοριακών συστημάτων και την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού.

Εξάλλου στην Α ΔΟΥ της οδού Κανακάρη έτσι κι αλλιώς έχει προκληθεί ασφυξία τα τελευταία χρόνια. Η Γ' ΔΟΥ θα παραμείνει στα γραφεία της Ακτής Δυμαίων όπου βρίσκεται και σήμερα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις