Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Οριοθέτηση του χώρου στάθμευσης των φορτηγών επί της οδού Αρίστωνος

Πάτρα: Οριοθέτηση του χώρου στάθμευσης τ...

Αναλυτικά οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Η Αστυνομική διεύθυνση Αχαΐας προχώρησε στην οριοθέτηση του χώρου στάθμευσης Φορτηγών Δημοσίας Χρήσης επί της οδού Αρίστωνος του Δήμου Πατρέων. Έτσι αποφασίστηκαν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

α. Οριοθέτηση σε μήκος 63 μέτρων ανατολικά του καταστήματος PRAKTIKER, επί της οδού Αρίστωνος στην Πάτρα, θέσεων στάθμευσης φορτηγών οχημάτων δημόσιας χρήσης του συλλόγου «Ο ΦΑΡΟΣ», μεγίστου επιτρεπομένου βάρους κάτω των 3,5tn, σύμφωνα με το θεωρημένο σχέδιο σήμανσης της Δ/νσης Πολεοδομικού — Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού και Δόμησης του Δήμου Πατρέων, και

β. Για τα φορτηγά οχήματα μεγίστου επιτρεπομένου βάρους πάνω από 3,5tn και έως 6tn. του συλλόγου «Ο ΦΑΡΟΣ», επιτρέπεται να σταθμεύουν για διάρκεια όχι πέραν από 24 συνεχείς ώρες, σύμφωνα με το άρθρ. 34 παρ. 5 του ΚΟΚ (ΦΕΚ 57/Α) και σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 147/2003 Απόφαση του Δ.Σ. Δήμου Πατρέων, η οποία αναφέρεται στην υπ’ αριθμ. 377/2015 Απόφαση του Δ.Σ. Δήμου Πατρέων.

γ. Η επί τόπου τοποθέτηση των κατάλληλων πινακίδων σήμανσης θα γίνει από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Πατρέων.

δ. Οι πινακίδες σήμανσης θα αναγράφουν τον αριθμό απόφασης της Δ/νσής μας. 2

ε. Η μη τήρηση των όρων και των προϋποθέσεων που έχουν τεθεί από τους αρμοδίους φορείς, καθώς και με την υπ΄ αριθ. 218145 από 18/11/2016 απόφαση του κ. Γ.Γ. Αποκ. Δ/σης Π.Δ.Ε. & Ι., συνεπάγεται την αυτοδίκαιη ανάκλησή αυτής, καθώς και της παρούσης.

στ. Η παρούσα απόφασή μας, η οποία εκδόθηκε κατόπιν της υπ΄ αριθ. 218145 από 18/11/2016 απόφαση του κ. Γ.Γ. Αποκ. Δ/σης Π.Δ.Ε. & Ι., δε νομιμοποιεί τυχόν παράνομες ενέργειες και δεν αφορά κυκλοφοριακές συνδέσεις παρακείμενων επιχειρήσεων.

ζ. Οι προαναφερόμενες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα έχουν μόνιμο χαρακτήρα και θα ισχύουν από την 30/12/2016.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις