Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:Παρέμβαση του Εμπορικού Συλλόγου για τα είδη που πουλάνε στους μποναμάδες-ΦΩΤΟ

Πάτρα:Παρέμβαση του Εμπορικού Συλλόγου γ...

Επιστολή στον Αντιδήμαρχο Παναγιώτη Μελά

Επιστολή στον Αντιδήμαρχο Οικονομικών, Προσόδων, Τοπικής Οικονομίας & Πολιτικής Προστασίας Δήμου Πατρέων Παναγιώτη Μελά, έστειλε σήμερα ο Εμπορικός Σύλλογος Πατρών  τους μπιναμάδες.Όπως επισημαίνει σε αυτή γίνεται υπέρβαση στα είδη που επιτρέπεται να πωλούν οι μικροπωλητές και ζητούν ελέγχους.

Το έγγραφο έχει επίσης σταλεί  σε όλους τους  αρμόδιους ελεγκτικούς μηχανισμούς, "προκειμένου να διενεργηθούν οι απαραίτητοι  έλεγχοι για την εξασφάλιση των νόμιμων προϋποθέσεων λειτουργίας της συγκεκριμένης αγοράς".

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ

 

«Κύριε Αντιδήμαρχε,

Σύμφωνα με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου 1024/14-12-2016 οι άδειες που χορηγήθηκαν για την άσκηση υπαίθριου στάσιμου εμπορίου, προσωρινού χαρακτήρα, είναι προσωποπαγείς, αμεταβίβαστες και αντιστοιχεί μία άδεια για κάθε φυσικό πρόσωπο.

Τα πωλούμενα είδη, όπως ορίζει η απόφαση είναι: Χριστουγεννιάτικα στολίδια και είδη διακόσμησης, παιδικά παιχνίδια, μπαλόνια, υλικά περιτυλίγματος δώρων, είδη δώρων, ζαχαρώδη προϊόντα.

Επειδή διαπιστώσαμε ότι πωλούνται είδη πέρα των οριζομένων όπως είδη ένδυσης, υπόδησης, λευκά είδη κλπ παρακαλούμε όπως άμεσα προβείτε σε ελέγχους και απομακρύνετε όσους παραβαίνουν την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.»

Εκ του Συλλόγου

 

δειτε φωτογραφίες που έστειλε ο Σύλλογος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις