Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Δύο τραγουδίστριες της Eurovision στο Πρωτοχρονιάτικο εορταστικό πρόγραμμα του Super B

Δύο τραγουδίστριες της Eurovision στο Πρ...

Ο λόγος για την αειθαλή Μπέσυ Αργυράκη και την Πατρινή Διονυσία Καρόκη

Δύο καλλιτέχνιδες που εκπροσώπησαν την Ελλάδα στο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision με διαφορά η μία από την άλλη 21 χρόνια, θα βρεθούν στην ίδια εορταστική εκπομπή τηλεοπτικού καναλιού της Πάτρας, η οποία θα μεταδοθεί την Πρωτοχρονιά.

Πιο συγκεκριμένα η διαχρονική Μπέσυ Αργυράκη, που το 1977 μαζί με τους Πασχάλη, Ρ. Ουίλιαμς και Μ. Τόλη εκπροσώπησαν την χώρα μας επάξια με το "Μάθημα Σολφέζ" του Γιώργου Χατζηνάσιου, μια συμμετοχή που άφησε εποχή στην ιστορία του θεσμού, συναντά, για τις ανάγκες της Πρωτοχρονιάτικης εορταστικής εκπομπής του τηλεοπτικού καναλιού Super B στη Πάτρα, την Διονυσία Καρόκη, η οποία με την μελωδική φωνή το 1998 γνώρισε στους Ευρωπαίους φίλους μας την "Κρυφή ευαισθησία" ως εκπρόσωπος μας εκείνη της χρονιά με το συγκρότημα Thalassa, στο Μπέρμιγχαμ της Αγγλίας.

Ευτυχής συγκυρία για τους eurofan θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η συνάντηση των δυο αγαπημένων κυριών, που εκπροσώπησαν την Ελλάδα στον Ευρωπαικό διαγωνισμό τραγουδιού καθώς ευελπιστούν να ξανακούσουν σ’ ένα ντουέτο ίσως τα δυο αγαπημένα τραγούδια από το παρελθόν που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο τίμησαν τη χώρα μας, όπως αναφέρει το σωματείο φαν της Γιουροβίζιον, INFE Greece.

Το μουσικό εορταστικό πρόγραμμα συμπληρώνουν η Λαϊκή Συμφωνική Ορχήστρα "Εν Χορδώ", ο Δημήτρης Δημόπουλος, το συγκρότημα "Χαμένοι στη μετάφραση", το σχήμα "Το στέκι του πατέρα" με 38 εξαιρετικούς μουσικούς και ο Νίκος Παπακώστας σε φιλική συμμετοχή.

Καλλιτεχνική Διεύθυνση:  Θοδωρής Γεωργόπουλος

Χορεύει: Η Σχολή Χορού Παναγιώτη Κατσίκη - Διεύθυνση παραγωγής: Μαρία Βαρδαχαλάκη. Η σκηνοθεσία είναι του Πέτρου Φυτιλά.

Η Διονυσία Καρόκη κατάγεται επίσης από την Πάτρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight