Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των δημοσιογράφων από την ΕΣΗΕΠΗΝ - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα π...

Τα παιδιά πήραν τα δώρα τους και μαζί με τους μεγαλύτερους είχαν τη δυνατότητα να ανταλλάξουν ευχές

Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, η φετινή Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των δημοσιογράφων που διοργάνωσε η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου Ηπείρου Νήσων το Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης Συντακτών  και το τοπικό τμήμα του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου στην Πάτρα. Τα παιδιά αλλά και οι γονείς είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια εξαιρετική θεατρική παράσταση στον πολυχώρο «Επίκεντρο» με τίτλο «Τζέλα, Λέλα, Κόρνας και ο Κλεομένης».

Σύντομο χαιρετισμό απεύθυναν ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΠΗΝ Κυριάκος Κορτέσης ,ο πρόεδρος του  ΤΕΑΣ Θανάσης Μπαμπανέβας, ο Γ.Γ. της ΕΣΗΕΠΗΝ Γεώργιος Καρβουνιάρης, ο Ταμίας Κώστας Μπουλμπασάκος και το μέλος του Δ.Σ. του ΠΣΑΤ, Δήμος Μπουλούκος, οι οποίοι  ευχήθηκαν  σε όλους για τα Χριστούγεννα και τη νέα χρονιά, και ανανέωσαν  το ραντεβού με τους μικρούς και τους μεγάλους  φίλους για του χρόνου!

Στην συνέχεια τα παιδιά πήραν τα δώρα τους και μαζί με τους μεγαλύτερους είχαν τη δυνατότητα να ανταλλάξουν ευχές στο μπαρ του θεάτρου όπου είχε στηθεί ένας μικρός μπουφές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις