Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

"Το Άστρο των Χριστουγέννων" αύριο στην Cogitans!

"Το Άστρο των Χριστουγέννων" α...

Η δράση απευθύνεται σε όλους!

Πλησιάζοντας τα Χριστούγεννα όλα γύρω μας αλλάζουν όψη... στολίδια και μουσική στην πόλη...ωστόσο, κοιτάζοντας λίγο πιο ψηλά, παρατηρούμε ένα γνώριμο σχέδιο στα φώτα της πόλης "Το Άστρο των Χριστουγέννων"...

Άραγε πόσοι από εμάς έχουν αναρωτηθεί τι πραγματικά ήταν το Άστρο, αυτό που φώτισε το δρόμο των Μάγων προς το Θείο Βρέφος; Πολλά έχουν γραφεί και ειπωθεί εδώ και χιλιετίες...ένα αστρονομικό φαινόμενο, ένας μύθος ή ένα θείο θαύμα;...και κάπως έτσι γεννήθηκε μια ιδέα...

Σε συνεργασία με τον Ανδρέα Παπαλάμπρου, θα διοργανώσουμε στην Cogitans μια συνάντηση με θέμα "Το Άστρο των Χριστουγέννων" την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου, ώρα 19:30-21:00. Μελετώντας τις γραφές και μαθαίνοντας βασικές έννοιες της αστρονομίας θα οδηγηθούμε σε συμπεράσματα, που θα απαιτήσουν την προσωπική σφραγίδα του καθενός, για να απαντηθεί το ερώτημα!

Η δράση απευθύνεται σε όλους! Απαιτείται κράτηση θέσης έως και τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου, τηλεφωνικά στο 2610331311 ή ηλεκτρονικά στο email: [email protected].

Λίγα λόγια για τον Ανδρέα Παπαλάμπρου:
Ο νυχτερινός ουρανός ασκούσε πάντα μια έντονη γοητεία πάνω στον Ανδρέα και ως παιδί ξενυχτούσε με ενθουσιασμό για να δει τις εκλείψεις και τα πεφταστέρια. Μεγαλώνοντας, χώρισε τη ζωή του στα δύο: ασχολείται την ημέρα με την τεχνολογία ως ερευνητής ηλεκτρολόγος μηχανικός ωστόσο η νύχτα είναι αφιερωμένη στην αστρονομική παρατήρηση και την αστροφωτογράφιση. Είναι πρόεδρος του "Ωρίωνα", ενός από τους πιο δραστήριους αστρονομικούς συλλόγους στην Ελλάδα, ενώ όσο μπορεί προσπαθεί να διασώσει τους σκοτεινούς ουρανούς και να αντιμετωπίσει τη φωτορύπανση των πόλεων, μέσω της εκστρατείας darksky.gr που εμπνεύστηκε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις