Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Φούτμπολ Λιγκ: Λευκή ισοπαλία για τον Παναιγιάλειο με τον Αχαρναϊκό στο Αίγιο-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Φούτμπολ Λιγκ: Λευκή ισοπαλία για τον Πα...

Μεγάλες ευκαιρίες για να πάρουν την νίκη, σπατάλησαν οι "μελανόλευκοι"

Παναιγιάλειος και Αχαρναϊκός έμειναν ισόπαλοι χωρίς γκολ (0-0). Αυτοί που έφθασαν πιο κοντά στο γκολ ήταν οι γηπεδούχοι σε δύο περιπτώσεις.

Με έναν βαθμό επιστρέφει από το Αίγιο ο Αχαρναϊκός. Απέναντι στον Παναιγιάλειο δεν κατάφερε να σκοράρει με αποτέλεσμα το παιχνίδι να ολοκληρωθεί ισόπαλο χωρίς σκορ και την ομάδα του Μενιδίου να κινδυνεύει να μείνει μέχρι και πέντε βαθμούς μακριά από την κορυφή.

Δύο μεγάλες ευκαιρίες από τους Αιγιώτες. Η πρώτη στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Τσιλιγκίρη, η δεύτερη στο 82ο λεπτό με τον Καζβιρόπουλο.

Αήττητος και στα τρία εκτός έδρας ματς ο Αχαρναϊκός, αήττητος και στις τρεις εντός έδρας αναμετρήσεις του ο Παναιγιάλειος.

 

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Λεωνίδας Βόκολος): Στρέζος, Σανδραβέλης, Βλάχος, Κοντοές, Ρότα, Κατίδης (72' Καζβιρόπουλος), Καζναφέρης, Μπούζας, Σκαρτσίλας (61' Ξόμπλιος), Κρητικός, Τσιλιγκίρης (89' Μπουρλάκης).

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Μίλος Κόστιτς): Αποστολίδης, Σωτηράκος, Αναστασίου (51' λ.τρ. Παπατόλιος), Μουστάκης, Χριστοφιλέας, Ψιάνος, Τσεμπερίδης, Γουέρε, Τζέφερσον (58' Ντούνγκα), Ματσούκας (83' Πλαβούκος), Τζιώρας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποδόσφαιρο: Ο Παναιγιάλειος θέλει το τρίποντο με τον Αχαρναϊκό

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports