Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σουπερλίγκ: Νίκη με ανατροπή ο Ολυμπιακός απέναντι στον μαχητικό Παναιτωλικό

Σουπερλίγκ: Νίκη με ανατροπή ο Ολυμπιακό...

Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 3-1 των Αγρινιωτών στο "Καραϊσκάκης"

Ο Παναιτωλικός έβαλε δύσκολα στον Ολυμπιακό. Προηγήθηκε με τον Κούσα, έχασε ευκαιρίες, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τον τρόπο στο φινάλε να κάνουν την ανατροπή και να πάρουν την νίκη με 3-1! Σεμπά, Καρντόσο, Φιγκέιρας τα γκολ του Ολυμπιακού που είχε και 2 δοκάρια!

Αγχώθηκε, ίδρωσε πολύ αλλά τελικά... ανάσανε ο Ολυμπιακός! Οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να λυγίσουν τον αξιόμαχο Παναιτωλικό (3-1), που είχε προηγηθεί με τον Κούσα (52’), έχοντας ως σκόρερ τους Σεμπά (61’), Καρντόσο (83’) και Φιγκέιρας (85’) και πήραν ένα ακόμα τρίποντο στο πρωτάθλημα!

Έπιασαν τόπο οι αλλαγές του Πάουλο Μπέντο, με τους πιτσιρικάδες Ανδρούτσο-Μανθάτη αλλά και τον… γερόλυκο Τσόρι να δίνουν πνοή στην ομάδα!

Έντονες αποδοκιμασίες στην αλλαγή του Πάρντο με τον Μανθάτη, έβγαλε στο ημίχρονο τον Φορτούνη ο Πορτογάλος τεχνικός.

Πολλές χαμένες ευκαιρίες για τους φιλοξενούμενους, που μέχρι το 80ο λεπτό ήταν εξαιρετικοί αλλά λύγισαν από την πίεση και δεν κατάφεραν για ακόμη μια φορά να πάρουν βαθμό ή βαθμούς στην έδρα του Ολυμπιακού (7 ήττες σε 7 ματς).

Γκολ: 61' Σεμπά, 83' Καρντόσο, 85' Φιγκέιρας / 52' Κούσας

Ολυμπιακός (Μπέντο): Λεάλι, Φιγκέιρας, Ντα Κόστα, Βιάνα, Ντε λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Μαρτίνς (72' Ντομίνγκες), Φορτούνης (46' Ανδρούτσος), Πάρντο (57' Μανθάτης), Σεμπά, Καρντόσο.

Παναιτωλικός (Ματζουράκης): Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Χαντάκιας, Τσοκάνης, Μάκος, Μάρκος Πάουλο, Κλέσιο (89' Μουνιός), Βιέιρα (82' Κουτρομάνος), Ουάρντα (73' Ντα Ρότσα), Μαρκόβσκι.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σουπερλίγκ: Επιστροφή στις νίκες για τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports