Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαΐα:Στους δημοφιλείς προορισμούς τα Καλάβρυτα για την περίοδο των γιορτών-Υψηλές πληρότητες-Ανοίγει το Σαλέ του Χιονοδρομικού Κέντρου

Αχαΐα:Στους δημοφιλείς προορισμούς τα Κα...
Μακρυγένη Ελευθερία
[email protected]

Τη χιονόπτωση αναμένουν στο κέντρο για να ξεκινήσει τη λειτουργία του

Ένας από τους πια δημοφιλείς προορισμούς για τις μίνι διακοπές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς αποδεικνύεται και φέτος η πόλη των Καλαβρύτων, με το Χιονοδρομικό της να αποτελεί πόλο έλξης. Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με την Ένωση Ξενοδόχων Καλαβρύτων οι πληρότητες είναι υψηλές, κυρίως για το τριήμερο των Χριστουγέννων, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και για το ΣΚ της Πρωτοχρονιάς και το τριήμερο των Θεοφανείων.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Καλαβρύτων Κωνσταντίνος Δαφαλιάς αναφέρει στο thebest.gr ότι αυτό το Σαββατοκύριακο η κίνηση στα Καλάβρυτα είναι σε μέτρια επίπεδα δεδομένου ότι το επόμενο Σαββατοκύριακο είναι Χριστούγεννα και για το οποίο οι κρατήσεις στα καταλύματα μέσα στην πόλη είναι στο 90% ,αν όχι στο 100% και περιφερειακά φτάνει στο 80 με 90%.

Αυτή την περίοδο κατά μέσο όρο ένα δίκλινο κοστίζει το φθηνότερο 50 ευρώ και η τιμή φτάνει μέχρι και τα 150 με 200 αν μιλάμε σουίτα και δωμάτια για οικογένειες.

Σχετικά με τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς, σύμφωνα με τον κύριο Δαφαλιά, η πληρότητα αγγίζει μέχρι τώρα το 70%, ενώ κρατήσεις, αλλά ακόμα, σε πιο χαμηλά επίπεδα, υπάρχουν και για το τριήμερο των Φώτων.

Οι επισκέπτες κατά κύριο λόγο προέρχονται από την Αθήνα, από διάφορες πόλεις της Πελοποννήσου, της Στερεάς Ελλάδας αλλά και από την Πάτρα.

Την ίδια ώρα το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων είναι απόλυτα έτοιμο να λειτουργήσει με την πρώτη επαρκή χιονόπτωση, επισημαίνει στο thebest.gr o διευθυντής του Λεωνίδας Σπυρόπουλος. Αν αυτές τις μέρες δεν ρίξει χιόνι τόσο ώστε να μπορέσουν να λειτουργήσουν οι πίστες, σε κάθε περίπτωση το Σαλέ του Χιονοδρομικού θα λειτουργήσει παραμονές των Χριστουγέννων.

Όπως έχει ξαναγράψει το thebest.gr φέτος δίνεται μια νέα "μαύρη" πίστα για προχωρημένους σκιέρ,στη Στύγα, προβλέπεται χώρος για παιχνίδια στο χιόνι, για τα παιδιά αλλά και η λειτουργία μιας ακόμα πίστας για αρχάριους

Αχαΐα: Ανοίγει το Χιονοδρομικό Καλαβρύτων -Νέα "μαύρη ... - Thebest.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις