Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν μέθυσε, τα έβαλε με τους αξιωματικούς και μετά δεν θυμόταν...τίποτα!

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν μέθυσε, τα έβαλε με του...

Τι αναφέρει ιαπωνικό δημοσίευμα

Ένας μεθυσμένος Κιμ Γιονγκ Ουν είναι ένας επικίνδυνος Κιμ Γιονγκ Ουν. Αυτό διαπιστώνει κανείς από τις τελευταίες πράξεις του δικτάτορα της Βόρειας Κορέας. Όπως φαίνεται, ο νεαρός ηγέτης μέθυσε και διέταξε τους στρατιωτικούς ηγέτες να γράψουν αναφορές με τις αποτυχίες τους ενώ ο ίδιος βρισκόταν στην καλοκαιρινή του βίλα, σύμφωνα με ιαπωνικό δημοσίευμα. Στις αναφορές τους, οι βετεράνοι στρατιωτικοί έπρεπε επίσης να γράψουν και μία απολογία.

«Το γεγονός πως κανείς από εσάς δεν ήταν σε θέση να παράγει ούτε έναν στρατιωτικό δορυφόρο, είναι ένα παράπτωμα αντίστοιχο με προδοσία» φέρεται να είπε ο Κιμ στους ανώτερους αξιωματούχους του. Οι βετεράνοι αναγκάστηκαν να περάσουν όλο το βράδυ γράφοντας τις αναφορές τους, αλλά όταν ο Κιμ τους βρήκε το πρωί, ήταν μπερδεμένος σχετικά με το λόγο που αυτοί είχαν συγκεντρωθεί στο εξοχικό του σπίτι. «Γιατί μαζεύτηκαν εδώ;» φέρεται να είπε ο Κι, προσθέτοντας: «Να προσέχετε με την υγεία σας, γιατί είστε όλοι πολύ μεγάλοι».

Μερικοί από τους στρατιωτικούς ηγέτες άρχισαν να κλαίνε, φοβούμενοι πως ο Κιμ μπορεί να διατάξει τις εκτελέσεις τους ή να τους απελάσει από την Βόρεια Κορέα, όπως είχε κάνει στο παρελθόν με άλλους στρατιωτικούς που βρέθηκαν αντιμέτωποι με τον ευέξαπτο χαρακτήρα του.

Ο Κιμ έχει κατηγορηθεί και στο παρελθόν για την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. Ο Ιάπωνας σούσι σεφ Kenji Fujimoto  δήλωσε πρόσφατα πως μια φορά ο Κιμ ήπιε 10 μπουκάλια ακριβό κρασί μπορντό σε μία συνεδρίαση.

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις