Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Γιουρόπα Λιγκ: Με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στους "32"

Γιουρόπα Λιγκ: Με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στο...

Συνεχίζουν δύο από τις έξι ελληνικές ομάδες που ξεκίνησαν στη διοργάνωση

Ο Ολυμπιακός, από την προηγούμενη αγωνιστική και ΠΑΟΚ στην αυλαία των ομίλων είναι οι δύο ελληνικές ομάδες που εξασφάλισαν συνέχεια, αμφότερες σαν δεύτερες,  στην φάση των»32» του Europa League (αγώνες 16 και 23 Φεβρουαρίου). Δύο από τις έξι ελληνικές ομάδες που ξεκίνησαν το καλοκαίρι αυτή την διαδρομή στην Ευρώπη.

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε χθες την πορεία του, με ένα μόλις βαθμό σε έξι αγώνες των ομίλων, ΑΕΚ και ΠΑΣ Γιάννινα είχαν αποκλειστεί από το καλοκαίρι.

Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ νίκησε με 2-0 την Σλόβαν Λίμπερετς στην Τούμπα (29΄ Ροντρίγκες, 67΄ Πέλκας) και σε συνδυασμό με το «διπλό» της Φιορεντίνα στο Αζερμπαϊτζάν επί της Καραμπάχ (1-2) πήρε το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση της διοργάνωσης ως δεύτερος πίσω από τους «βιόλα» που προκρίθηκαν ως πρώτοι.

Διαιτητής: Μάρινερ (Αγγλία)

Kiτρινες κάρτες: Πέλκας, Κρέσπο, Μάτος, Ρόντριγκες - Εκπάϊ, Ποκόρνι, Σίκορα, Φόλπρεχτ.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Λέοβατς (82' Μαλεζάς), Κάνιας, Τσίμιροτ, Πέλκας (80' Σακχοφ), Κάμπος, Ροντρίγκες και Αθανασιάδης (71 Κουλούρης).

Σλόβαν Λίμπερετς: Ντουμπράβκα, Μπρέιτε, Καραφιάτ (46' Μπαρτλ), Κουφάλ, Φόλπρεχτ (80' Κουμπίσκιν), Κομλιτσένκο, Σέβτσιλ, Βουχ, Μπάρτοσακ, Εκπάι (65' Σίκορα) και Ποκόρνι.

ΔΕΥΤΕΡΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Στην 2η θέση του δεύτερου ομίλου περιορίστηκε ο Ολυμπιακός, καθώς χθες έχασε 2-0 στη Λευκωσία από τον ΑΠΟΕΛ, που τερμάτισε πρώτος. Ο Ντα Κόστα με αυτογκόλ στο 19΄ και ο Ντε Καμάργκο στο 83΄ τα γκολ της κυπριακής ομάδας.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κάρλος Ντελ Σέρο (Ισπανία)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Αλεξάνδρου - Ντα Κόστα, Βιάνα

ΑΠΟΕΛ (Τόμας Κρίστιανσεν): Βάτερμαν, Καρλάο, Εφραίμ (59' Γιαννιώτας), Μπερτόλιο (67' Ορλάντι), Αλεξάνδρου, Βινίσιους, Σωτηρίου (80' Ντε Καμάργκο), Μιλάνοφ, Μοράις, Μερκής, Αλωνεύτης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πάουλο Μπέντο): Λεάλι, Φιγκέιρας, Ντε Λα Μπέγια (76' Μανθάτης), Ντα Κόστα, Βιάνα, Μαρτίνς (66' Ανδρούτσος), Ρομαό, Ελιουνούσι, Σεμπά, Φορτούνης (76' Ντομίνγκες), Ιντέγε.

Η ΠΕΜΠΤΗ ΗΤΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Με την 5η του ήττα στα 6 παιχνίδια που έδωσε στον 7ο όμιλο του Europa League αποχαιρέτησε την Ευρώπη ο Παναθηναϊκός. Τα γκολ ,του Γκουϊντέτι στο 4΄ και το πέναλτι του Ορεγιάνα στο 76΄ χάρισαν τη νίκη με 2-0 στην Θέλτα στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και ταυτόχρονα την πρόκριση στην ισπανική ομάδα στην φάση των «32» της διοργάνωσης.

Διαιτητής: Αντρίς Τρεϊμάνις (Λετονία)

Κίτρινες: Γουακάσο

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Μ.Ουζουνίδης): Στιλ, Μέστο, Μολέδο, Ιβανόφ, Χουχούμης, Ζέκα, Λουντ (83΄ Κουτρουμπής), Εμποκού, Γουακάσο, Βιγιαφάνιες (70΄ Λέτο), Ρινάλντι (60΄ Ιμπάρμπο)

ΘΕΛΤΑ (Ε.Μπερίσο): Ρούμπεν, Μάγιο, Καμπράλ, Ρονκάλια, Τζόνι, Ραντόγια, Βας (63΄ Ντίας), Ερνάντεθ, Μπονγκοντά, Γκουιντέτι (90΄ Γκόμεζ), Ορεγιάνα (82΄ Σίστο)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γιουρόπα Λιγκ: Ήττα και δεύτερη θέση για τον Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports