Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ιάσονας Φωτήλας : Hasta la mnimonia Tsipra siempre!

Ιάσονας Φωτήλας : Hasta la mnimonia Tsip...

Η τοποθέτηση του βουλευτή Αχαΐας για τον προϋπολογισμό

«Το παρόν σχέδιο προϋπολογισμού είναι απίθανο να εφαρμοστεί, όπως λέει και το γραφείο Προϋπολογισμού της Βουλής και το Ελληνικό Δημοσιονομικό Συμβούλιο» επισήμανε ο Ιάσονας Φωτήλας, βουλευτής Αχαΐας κατά την τοποθέτησή του στην Ολομέλεια στη συζήτηση για τον Προϋπολογισμό 2017.

Ο κ. Φωτήλας τόνισε ότι η πολιτική της κυβέρνησης «έχει δεσμεύσει την επόμενη κυβέρνηση σε ένα μηχανισμό εφαρμογής των υψηλών πλεονασμάτων».

Τα «επιτεύγματα» της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ είναι η ύφεση, ένα 3ο και ένα μελλοντικό 4ο μνημόνιο με εκχώρηση της περιουσίας του δημοσίου για 100 χρόνια στους δανειστές, με capital controls, με επιβαρύνσεις 6 δις ευρώ μέτρων για το λαό και 2,7 δις επιπλέον για το 2017, με αυξήσεις σε ΦΠΑ, νέους φόρους, περικοπές μισθών και συντάξεων.

Η κοινωνία ταλανίζεται από την ανεργία και για πρώτη φορά οι ευέλικτες σχέσεις εργασίας ξεπέρασαν τη μόνιμη και σταθερή απασχόληση. Αλλά η μόνη φροντίδα της κυβέρνησης είναι η διατήρηση του πελατειακού κράτους, αφού «λεφτά υπάρχουν» για προσλήψεις των δικών τους παιδιών.

Δείτε το βίντεο της ομιλίας εδώ:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις