Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: «Βομβαρδισμένοι» δρόμοι σε Ψηλαλώνια και Αγία Τριάδα – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Πάτρα: «Βομβαρδισμένοι» δρόμοι σε Ψηλαλώ...

Οι έντονες βροχοπτώσεις επιδείνωσαν το πρόβλημα

Οι βροχές του τελευταίου διαστήματος στην Πάτρα, αποκάλυψαν σε όλο τους το εύρος τις κακοτεχνίες στους δρόμους της πόλης, τόσο στο κέντρο, όσο και στις συνοικίες. Οι λακκούβες και τα «σαμαράκια» κάνουν την εμφάνισή τους σε κάθε οικοδομικό τετράγωνο και οι οδηγοί πρέπει να κάνουν ελιγμούς για να τα αποφύγουν.

Χαρακτηριστική είναι η κατάσταση που επικρατεί στις οδούς Τομπάζη από Αγ. Τριάδος έως Θωμά Παλαιολόγου στην περιοχή της Αγίας Τριάδας, όπως και στη Χείλωνος Πατρέως από Νικήτα έως Χαραλάμπη στα Υψηλά Αλώνια, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.

Οι περίοικοι διαμαρτύρονται για την κατάσταση και καλούν το Δήμο να ασφαλτοστρώσει τους δρόμους.

Την κατάσταση που επικρατεί, παραδέχθηκε και ο αντιδήμαρχος Παύλος Στάμος, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την έγκριση του Τεχνικού Προγράμματος του 2017, όταν είχε δηλώσει:
«Δεν θέλουμε, ούτε μπορούμε πάντως να κρύψουμε τις μεγάλες  ελλείψεις και σε απλά, όπως στο ζήτημα των καθαρισμών κοινόχρηστων χώρων από χόρτα, κλαδιά και μπάζα, ελλείψεις που είναι δεμένες με την έλλειψη προσωπικού, τεχνικών μέσων. Δεν μπορούμε και δεν θέλουμε  να κρύψουμε τα χάλια σε χιλιόμετρα οδοστρωμάτων, τα κενά σε αποχετευτικά, αντιπλημμυρικά και έργα ύδρευσης».

Ωστόσο, βρίσκεται σε εξέλιξη πρόγραμμα ασφαλτόστρωσης των δρόμων της Πάτρας, συνολικού ύψους 3 εκατομμυρίων ευρώ.

Όπως είχε πει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Παύλος Σάμος:«Χαιρόμαστε που προχωρήσαμε σε ασφαλτοστρώσεις μεγάλης κλίμακας και συγκεκριμένα συμβασιοποιήθηκαν έργα 2 εκατ. ευρώ ενώ υπολείπονται έργα προς ολοκλήρωση δημοπρασίας 900.000 ευρώ σε σύνολο 3 εκατ. ευρώ περίπου.»

Δείτε φωτογραφίες του Δημήτρη Χριστοδουλόπουλου:

Χείλωνος Πατρέως από Νικήτα έως Χαραλάμπη στα Υψηλά Αλώνια

Τομπάζη από Αγ. Τριάδος έως Θωμά Παλαιολόγου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις