Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Έγκυος στο "Ταμάμ" και τραγουδίστρια σε επαρχιακό λαικό μαγαζί στην παράσταση "Αυτή η Νύχτα Μένει" η Πατρινή Λίλα Μπακλέση

Έγκυος στο "Ταμάμ" και τραγουδ...

Δημοσιεύματα την θέλουν ζευγάρι στη ζωή με τον δημοσιογράφο Θωμά Μαγδαληνό

Στην Πάτρα σίγουρα καμαρώνουμε για την εξέλιξη της Λίλας Μπακλέση, η οποία είχε ξεκινήσει να ασχολείται με το θέατρο μέσα από ερασιτεχνικές παραστάσεις στην Πάτρα όπως του Ερασιτεχνικού σχήματος Πάτρας «Ρεφενέ», και πλέον μετά και την ολοκλήρωση των σπουδών της στην Δραματική σχολή του Εθνικού θεάτρου, ακολουθεί μία επιτυχημένη επαγγελματική πορεία συνδυάζοντας το θέατρο, με τον κινηματογράφο αλλά και την τηλεόραση όπου ο ρόλος της Έλλης στο σήριαλ «Ταμάμ» του ΑΝΤ1 την έκανε γνωστή και αγαπητή στο ευρύ κοινό.

Μάλιστα το σήριαλ συνεχίζεται στον ΑΝΤ1 και φέτος με κάποιες αλλαγές στο καστ (για παράδειγμα τον ρόλο της Μαρίας Λεκάκη πήρε η Μυρτώ Αλικάκη) κάθε Παρασκευή βράδυ και η πιο σοβαρή εξέλιξη αφορά στον χαρακτήρα της Έλλης, η οποία πλέον έχει μείνει έγκυος από τον αγαπημένο της Τζεμ (στο ρόλο ο Γιάννης Χατζηγεωργίου).

Η Λίλα Μπακλέση τον φετινό χειμώνα, παίζει στην παράσταση «Αυτή η νύχτα μένει» του Θάνου Αλεξανδρή που μετά την Θεσσαλονίκη, ανέβηκε από την 1η Δεκεμβρίου και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων μέχρι 1/1/2017, στο ανακαινισμένο θέατρο «Δημήτρης Ροντήρης», στην οδό Φρυνίχου 10, στην Πλάκα, στην Αθήνα.

Το συγκεκριμένο έργο περιλαμβάνει από έρωτες, συγκρούσεις, πάθη, πειρασμούς, ντίβες της νύχτας, σουξέ και ψέματα μέχρι ίντριγκες, ρούχα λαμέ, σαμπάνια και βαρύ μακιγιάζ. Το έργο «Αυτή η νύχτα μένει», που αρχικά το κοινό γνώρισε μέσα από την ταινία του αείμνηστου Νίκου Παναγιωτόπουλου με πρωταγωνίστρια την Αθηνά Μαξίμου το 2000, το σκηνοθέτησε για το θέατρο η Κίρκη Καραλή, έχοντας βασιστεί στο ομώνυμο βιβλίο του Θάνου Αλεξανδρή.

Το στόρι μας μεταφέρει στα θρυλικά σκυλάδικα της επαρχίας της δεκαετίας του ’80 και «ζουμάρει» σε ένα κολάζ ανθρώπων που μαγνητίζεται από λαϊκά τραγούδια και παρασύρεται σε ένοχες νύχτες. Άγρια πάθη, που αποκτούν σκηνική υπόσταση, με αφορμή τα ερωτικά τραγούδια της πίστας αλλά και τα «Αποσπάσματα ερωτικού λόγου» του Ρολάν Μπαρτ. Ιστορίες που έχουν κάτι από τη μαγεία του «Ονείρου καλοκαιρινής νύχτας» του Σαίξπηρ και από την ψυχρότητα ενός αστυνομικού ρεπορτάζ, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

Η παράσταση παίζεται Πέμπτη - Παρασκευή: 21.00, Σάββατο: 18.00 και 21.30 και την Κυριακή: 19:00.

Τιμές εισιτηρίων:

15ευρώ Κανονικό

12ευρώ Φοιτητικό

10ευρώ Ανέργων

Διάρκεια: 130’ (Υπάρχει διάλειμμα).

Σε συνέντευξη της στο «7 Μέρες TV» η Λίλα Μπακλέση ανέφερε ότι στην παράσταση παίζει την Πόπη που είναι μια φιλόδοξη ντiβα, μάγκας. Τραγουδάει Βάνου, Άντζελα, Πίτσα, Διονυσίου. Ζει τα τραγούδια, όπως ζει έναν μεγάλο έρωτα με τον Λύσανδρο που καθορίζει την πορεία της. Εκφράζει ότι αισθάνεται μέσω του τραγουδιού. Η παράστασή μας είναι μια ωδή στα σκυλάδικα της δεκαετίας του 80. Έρωτες, ίντριγκες, πάθη, σκεπασμένα από το μανδύα της νύχτας.

Στην περίπτωση της παράστασής όπως ανέφερε η Λίλα Μπακλέση, διατηρείται η χρονολογική πορεία του βιβλίου (1980-89), γίνεται ένα πέρασμα από πόλη σε πόλη (όπως κυλούν και τα κεφάλαια του βιβλίου) και συνδυάζονται παράλληλες ερωτικές ιστορίες καθώς και μικροβιογραφίες χαρακτήρων, όπως ο συγγραφέας τις έζησε στα σκυλάδικα της επαρχίας εκείνης της εποχής.

Η Λίλα Μπακλέση είχε συνεργαστεί και πέρυσι στην παράσταση «Γκάμπι» με την σκηνοθέτιδα Κίρκη Καραλή. Όσο για την ηρωίδα της, την έφηβη Έλλη στο «Ταμάμ», όπως ανέφερε στο «7 Μέρες TV», Η  Έλλη ζει έναν περίεργο χειμώνα λόγω εγκυμοσύνης. Ενηλικιώνεται απότομα, χωρίς όμως ποτέ να χάνει την τρέλα και το δυναμισμό που την προσδιορίζει.

Η παράσταση «Αυτή η Νύχτα Μένει» μετά την Αθήνα θα κάνει περιοδεία σε πόλεις της Ελλάδας, και αναμένεται σύμφωνα με πληροφορίες να μεταφερθεί και στην Πάτρα. Στο έργο «Αυτή η Νύχτα Μένει» παίζουν οι ηθοποιοί (αλφαβητικά):

Θάνος Αλεξανδρής

Μυρτώ Γκόνη

Μαρία Διακοπαναγιώτου

Νίκος Λεκάκης

Νίκος Μαγδαληνός

Νικόλας Μακρής

Λίλα Μπακλέση

Μάγδα Πένσου

Ιωσήφ Πολυζωίδης

Όμηρος Πουλάκης

Ρένος Ρώτας (Από τον Δεκέμβριο έως το τέλος της περιοδείας).

Τέλος πολύς λόγος έγινε τις τελευταίες μέρες για το πρόσωπο με το οποίο η γλυκιά Λίλα Μπακλέση φέρεται αν είναι ζευγάρι στην προσωπική της ζωή. Μάλιστα η σχετική αποκάλυψη έγινε από τον δημοσιογράφο Στέφανος Κωνσταντινίδη, συνεργάτη της εκπομπής της Φαίης Σκορδά στον ΑΝΤ1 όπου ήταν προ ημερών καλεσμένη η Λίλα Μπακλέση.  Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης λοιπόν που είναι φίλος με το πρόσωπο με το οποίο έχει δεσμό η Λίλα Μπακλέση είπε τα εξής: «Δεν μας τα είπε καλά η Μπακλέση! Τα έχεις με το φιλαράκο μου και αντί να πεις για αυτό δεν φλερτάρω με τους άντρες, λες βάζω τοίχο. Θα τα πούμε μετά την εκπομπή. Μία χαρά τα λέγαμε την προηγούμενη εβδομάδα, τώρα βάζεις τοίχο λες στη Σάσα Σταμάτη».

Ο άντρας λοιπόν που έχει κλέψει την καρδιά της νεαρής Πατρινής ηθοποιού, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Peoplegreece.com, είναι ο Θωμάς Μαγδαληνός.

Ο δημοσιογράφος εργάζεται στο Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας της Ακτής Πειραιώς αλλά και του κέντρου νυχτερινής διασκέδασης «Σημείο G», που εμφανίζεται ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Οι φωτ. από την παράσταση είναι από το ticketservices.gr.

To καστ του νέου κύκλου του σήριαλ "Ταμάμ".

To καστ του νέου κύκλου του σήριαλ "...

To καστ του νέου κύκλου του σήριαλ "Ταμάμ".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight