Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

H Κατερίνα Βρανά διαγωνίζεται απόψε για τον τίτλο της κορυφαίας κωμικού στον πλανήτη

H Κατερίνα Βρανά διαγωνίζεται απόψε για ...

Έχει ήδη προκριθεί στους 5 καλύτερους κωμικούς όλου του κόμσου

Η κωμικός Κατερίνα Βρανά που έχει έρθει για παραστάσεις της και στην Πάτρα, είναι και επίσημα μια από τους 5 κορυφαίους κωμικούς του πλανήτη. Μάλιστα όπως τονίζεται σε σχετικό δελτίο Τύπου, είναι η μοναδική γυναίκα και η μοναδική Ελληνίδα της πεντάδας.

Η επίδοσή της στους ημιτελικούς του παγκόσμιου διαγωνισμού κωμωδίας του Laugh Factory «Το Πιο Αστείο Άτομο Στον Κόσμο» της χάρισε την πρόκριση στον μεγάλο τελικό. Το ιδιαίτερα σημαντικό στοιχείο είναι ότι οι τρεις κριτές της έδωσαν την υψηλότερη βαθμολογία της βραδιάς (9-10-10)!

Και τώρα, όπως τονίζεται στο δελτίο Τύπου, «η πρωτιά της Κατερίνας Βρανά είναι στο χέρι σας, αφού ο κόσμος είναι αυτός που θα αναδείξει τον μεγάλο νικητή».

Τι πρέπει να κάνει το κοινό που επιθυμεί να στηρίξει την ταλαντούχα κωμικό που έχει τη βάση της στο Λονδίνο και έκανε πάταγο με την αστεία και πρωτότυπη παράσταση «Φέτα με τη Βασίλισσα».

Σήμερα 8 Δεκεμβρίου 2016 στις 21.00 (ώρα Ελλάδος) θα είναι ο τελικός. Οι πέντε υποψήφιοι κωμικοί θα παρουσιάσουν στην Φινλανδία για τελευταία φορά τα σόου τους. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία, το κοινό θα έχει μόνο 24 ώρες στη διάθεσή του για να ψηφίσει και να στηρίξει την Κατερίνα Βρανά και να την αναδείξει σε «πλανητάρχη» της κωμωδίας.

Το ενδιαφερόμενο κοινό μπορεί να μπει απόψε Πέμπτη 8/12/2016, στις 21.00 στο www.youtube.com/laughfactory και δει σε live streaming το σόου της ηθοποιού της stand up comedy. Η ψηφοφορία θα ξεκινήσει αφού τελειώσει ο διαγωνισμός.

Κι έπειτα το κοινό μπορεί να το διαδώσει, κάνοντας Fav, Like, Share καθώς θα έχει μπροστά του μόνο μια μέρα, μέχρι το βράδυ της Παρασκευής (9/12).

Εναλλακτικά ο κόσμος θα μπορεί να μπει στο www.voteforkaterina.com ή στο laughfactory.com/fpiw και ψηφίσει την Κατερίνα Βρανά απευθείας.

Είναι η μόνη ελληνική συμμετοχή, η μόνη γυναίκα, η οποία ανταγωνίζεται και συναγωνίζεται κωμικούς από την μακρινή Μαλαισία των 60 εκατομμυρίων και τις Φιλιππίνες των 100 εκατομμυρίων κατοίκων.

*Το βίντεο είναι από τους ημιτελικούς που χάρισε στην Κατερίνα Βρανά την υψηλότερη βαθμολογία της βραδιάς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight