Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 5 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα 5 Δεκεμβρίου

Ζώδια

Κριός

Προχωρούν σήμερα γρήγορα τα σχέδιά σας, μέσα από δική σας πρωτοβουλία κυρίως, και ειδικά τις πρωινές ώρες που η σύνοδος Σελήνης-Άρη σας ενεργοποιεί. Βέβαια είναι και μια επιρροή που φέρνει εντάσεις, κυρίως με φίλους, γνωστούς, μέσα σε ομάδες ή συλλόγους, ή ακόμα και με διαδικτυακές σας επαφές. Κοινωνική μέρα γενικά.

Ταύρος

Το πρωί προσέξτε τις εντάσεις, κυρίως με άτομα εξουσίας, γιατί η σύνοδος Σελήνης-Άρη κάνει το κλίμα εύφλεκτο και ανεβάζει πολύ τον εγωισμό και την αντιδραστικότητά σας. Πιθανές κάποιες ταλαιπωρίες ή άγχη εκείνες τις ώρες. Γενικά θα είναι μια μέρα με την εστίαση της προσοχής να βρίσκεται κυρίως στα επαγγελματικά και σε υποχρεώσεις.

Δίδυμοι

Θέματα σπουδών ή εκπαίδευσης και διδασκαλίας, όπως επίσης και θέματα νομικά μπορεί να σας απασχολήσουν περισσότερο σήμερα. Επίσης η Σελήνη δίνει έμφαση σε ταξίδια και σε επαφές με το εξωτερικό ή με ξένους. Το πρωί προσέξτε τις ταλαιπωρίες στα παραπάνω, όπως επίσης και τις εντάσεις με δασκάλους ή με ορισμένους συγγενείς.

Καρκίνος

Είναι πιθανοί ανταγωνισμοί και ίντριγκες το πρωί με τη σύνοδο Σελήνης-Άρη, ενώ μπορεί κάποια άτομα σήμερα να εισχωρούν πολύ στη ζωή σας – προσέξτε μην κάνετε κι εσείς το ίδιο. Επίσης το πρωί προσέξτε τις ταλαιπωρίες σε οικονομικά θέματα, φορολογικά, κληρονομικά, δανείων ή άλλα. Πιο εσωστρεφής αλλά και ερωτική μέρα.

Λέων

Λόγω της εύφλεκτης συνόδου Σελήνης-Άρη το πρωί θα πρέπει να προσέξετε τις εντάσεις με τον σύντροφο, τους συνεργάτες, τους καλούς φίλους, ενώ επικρατεί αρκετός εγωισμός. Προσοχή και σε βιασύνες, ατυχήματα, πονοκεφάλους. Η υπόλοιπη μέρα θα είναι πιο αρμονική, ενώ θα δώσει την ευκαιρία για ωραίο socializing, για γνωριμίες και συναντήσεις.

Παρθένος

Παραγωγική μέρα και θα τακτοποιήσετε αρκετές δουλειές και γρήγορα, όμως το πρωί δεν λείπει ο εκνευρισμός, με τη σύνοδο Σελήνης-Άρη να εφιστά τη προσοχή σε εντάσεις στο χώρο εργασίας και σε καθημερινές συναλλαγές. Έμφαση επίσης σήμερα δίνει η Σελήνη σε θέματα υγείας και διατροφής, ενώ ασχολείστε περισσότερο και με τα κατοικίδια.

Ζυγός

Είναι πιθανό σήμερα να έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο και να μπορέσετε να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν, να διασκεδάσετε, να παίξετε, να κάνετε σπορ και να δημιουργήσετε. Ευκαιρίες για εξόδους και φλερτ. Το πρωί προσέξτε τις εντάσεις στα ερωτικά αλλά και με τα παιδιά, με τη σύνοδο Σελήνης-Άρη να ανεβάζει τον εγωισμό.

Σκορπιός

Η εστίαση της προσοχής σήμερα βρίσκεται στο σπίτι και την οικογένεια κυρίως, ή σε ζητήματα ακινήτων. Μεγαλύτερη ανάγκη για cocooning. Αναπόληση του παρελθόντος, αναμάσηση αναμνήσεων. Το πρωί χρειάζεται προσοχή σε συγκρούσεις κι εκνευρισμό, γιατί η σύνοδος Σελήνης-Άρη κάνει εύφλεκτο το κλίμα. Επίσης προσέξτε πονοκεφάλους, φλεγμονές, καψίματα, κοψίματα, βιασύνες.

Τοξότης

Ζωηρή κι επικοινωνιακή μέρα για το ζώδιό σας, με αρκετά τηλέφωνα, μηνύματα, συναντήσεις, συζητήσεις. Επίσης ενδέχεται να έχετε πολλές μετακινήσεις, ακόμα και κάποιο ταξιδάκι. Λόγω της συνόδου Σελήνης-Άρη το πρωί, θα πρέπει να προσέξετε τις ταλαιπωρίες και τον εκνευρισμό στις μετακινήσεις, στην επικοινωνία και σε διάφορες συναλλαγές. Εντάσεις και με συγγενείς.

Αιγόκερως

Κυρίως σε θέματα οικονομικά κι αποκτημάτων εστιάζεστε σήμερα, μια μέρα με πληρωμές, αγορές, πωλήσεις και άλλες συναλλαγές. Δεν λείπει η κτητικότητα, όχι μόνο στις αισθηματικές σχέσεις. Η σύνοδος Σελήνης-Άρη το πρωί ίσως προκαλέσει άγχος ή εκνευρισμό για οικονομικά κυρίως θέματα και συναλλαγές, ενώ θα πρέπει να προσέξετε και τους ανταγωνισμούς.

Υδροχόος

Το ζώδιό σας διατρέχει σήμερα η Σελήνη και θα είναι μια μέρα δραστήρια κι εξωστρεφής, με πρωτοβουλίες και ξεκινήματα. Προσέξτε όμως τον εγωισμό σας αλλά και τον εκνευρισμό, ειδικά το πρωί, καθώς η Σελήνη συναντά τον πύρινο Άρη και αυξάνει την ένταση και την ανυπομονησία. Καλή μέρα όμως για αθλητισμό – έχετε περισσότερη ενέργεια.

Ιχθύες

Είναι μέρα απολογισμών σήμερα, καθώς η Σελήνη διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο, ενώ κλείνετε διάφορα θέματα και κύκλους. Αυτό όμως το πρωί δε γίνεται τόσο εύκολα και ενδέχεται να ταλαιπωρηθείτε. Ίσως βγουν και απωθημένα κι εκνευρισμός στην επιφάνεια. Πιο ήρεμη η υπόλοιπη μέρα, καλή για τέχνη, διαλογισμό και φιλανθρωπία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being