Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Σούπερλιγκ: Ο Παναθηναϊκός πήρε το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο ντεμπούτο του Ουζουνίδη

Σούπερλιγκ: Ο Παναθηναϊκός πήρε το ντέρμ...

Οι πράσινοι επιβλήθηκαν με 1-0 του δικεφάλου

Ο Παναθηναϊκός σε ένα ματς με βαρύ κλίμα κι άδεια «13» πήρε το βασικό ζητούμενο που ήταν η νίκη (1-0 τον ΠΑΟΚ) με το γκολ του Λουντ και την... χορηγία του Μπρκιτς! Ξανά 2ο το «τριφύλλι», 11ος ο Δικέφαλος!

Νικηφόρο ήταν το ντεμπούτο του Μαρίνου Ουζουνίδη στον πάγκο του Παναθηναϊκού με τους πράσινους να επικρατούν με 1-0 του ΠΑΟΚ σε ένα παιχνίδι όπου η μια ομάδα φοβόταν την άλλη και οι δυο κυρίως φοβόντουσαν να μην χάσουν.

Το τριφύλλι αλλάζοντας άρδην τον αγωνιστικό του προσανατολισμό μπόρεσε να πάρει μια σημαντική νίκη χάρη στο πανέξυπνο γκολ του Λουντ στο 69' της αναμέτρησης ενώ ο Ουζουνίδης κέρδισε το χειροκρότημα του κόσμου κατά την αποχώρηση του μετά το τέλος του ματς.

Γκολ: 69' Λουντ

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Ο. Βλαχοδήμος, Κουλιμπαλί, Κουτρουμπής, Μολέντο, Χουλτ, Ζέκα, Λουντ, Βιγιαφάνιες, Γουακάσο (62' Μπουμάλ), Ιμπάρμπο (62' Λέτο), Μπεργκ (88' Ρέις).

ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς): Μπρκιτς, Μάτος, Κρέσπο, Βαρέλα, Λέοβατς (51' Μαλεζάς), Τσίμιροτ, Κάνιας, Σακχόβ (64' Σάκχοβ), Τζάλμα Κάμπος, Ροντρίγκες, Κουλούρης (80' Αθανασιάδης).

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σουπερλίγκ: Πρώτη εντός έδρας νίκη για την Ξάνθη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports