Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πόλο: Στην Β' Εθνική ο Επειός Ήλιδας

Πόλο: Στην Β' Εθνική ο Επειός Ήλιδας

Μετά από αρκετούς μήνες

Μετά από αρκετούς μήνες αναμονής ο Επειός Ήλιδας πανηγύρισε τελικά την άνοδο στην Β' Εθνική πόλο των ανδρών. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του:

"Δικαίωση για την ομάδα της Αμαλιάδας αποτελεί η απόφαση της ομοσπονδίας ώστε να της αναγνωριστούν οι βαθμοί της τελικής φάσης του πρωταθλήματος Γ΄Εθνικής.

Θυμίζουμε ότι την περσινή σεζόν στην παρθενική της εμφάνιση στο πρωτάθλημα Γ’ Εθνικής κατηγορίας η ομάδα του Επειού Ήλιδας, προκρίθηκε στην τελική φάση του πρωταθλήματος, όπου μετά τον τρίτο της αγώνα και χωρίς να έχει προηγηθεί κάποια ένσταση ο αλυτάρχης των αγώνων απέκλεισε αυθαίρετα από την συνέχεια του πρωταθλήματος την ομάδα μας για αντικανονική συμμετοχή παίκτη – προπονητή.

Μετά από συντεταγμένες ενέργειες της ομάδας μας όλο το τελευταίο διάστημα μέσω του νομικού της συμβούλου ήρθε η απόφαση του ΔΣ της ΚΟΕ που αποκαθιστά τον άδικο αποκλεισμό μας.

Θέλουμε να συγχαρούμε όλους τους αθλητές της ομάδας μας για την προσπάθεια τους που (έστω και με καθυστέρηση) αναγνωρίστηκε & ανταμείφθηκαν με την άνοδο στην Β’ Εθνική καθώς επίσης και τους υποστηρικτές της ομάδας που είναι πλάι μας στηρίζοντας το σωματείο μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πόλο: Ο Λάμπρος Αναστασόπουλος τεχνικός σύμβουλος

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports