Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Βόλεϊ: Στο τεχνικό τιμ της Παναχαϊκής ο Νίκος Κορδός

Βόλεϊ: Στο τεχνικό τιμ της Παναχαϊκής ο ...

Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα

Έναν άνθρωπο από τα σπλάχνα της ομάδας επέλεξε η διοίκηση της Παναχαϊκής Πετοσφαίρισης για να επανδρώσει το τμήμα και το προπονητικό τιμ των "ροσονέρι" Ο λόγος για το Νίκο Κορδό.

Ο Πατρινός κόουτς είναι διπλωματούχος προπονητής που επέστρεψε στην ομάδα από την οποία ξεκίνησε τα βολεϊκά του βήματα και τίμησε την φανέλα της για περίπου 10 χρόνια, όντας ένας από αυτούς που ανέβασαν την ομάδα για πρώτη φορά στην Β’ Εθνική το 1975.

Ο Κορδός ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Παναχαϊκής, αλλά ένας τραυματισμός του στέρησε την παρουσία στις Προεθνικές και τον έστρεψε από νεαρή ηλικία στην προπονητική.

Ήταν αυτός που δημιούργησε την εξαιρετική Αχαγιά ’82 των ’80s (με Σταματόπουλο, Γιαννάκη, Χρυσανθακόπουλο), ακολούθησε ο Ηρακλής Λεύκας με τον οποίο πανηγύρισε πρωταθλήματα την 5ετια 1985-90, ενώ υπήρξε ενα κενό διάστημα με τον Κορδό να βρίσκετε στο εξωτερικό.

Στην επιστροφή του και στην ενασχόληση του ξανά με την προπονητική ακολούθησε ο Ερμής Πατρών (Β’ Εθνική) και η Γαλήνη στην οποία βρέθηκε για περίπου 5 χρόνια (2010-2015). Πριν συμφωνήσει με την Παναχαϊκή, ήταν στο προπονητικό τιμ του Απόλλωνα Πατρών, στο πλευρό του Σταύρου Σταματόπουλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βόλεϊ: Κερδίζει το στοίχημα η Παναχαϊκή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports