Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Πέντε μετάλλια κατέκτησε ο Α.Σ. Έκρηξη Πατρών στο Πανελλήνιο Κύπελλο στα Άνω Λιόσια

Πέντε μετάλλια κατέκτησε ο Α.Σ. Έκρηξη Π...

Το Κύπελλο διεξήχθη από τις 25/11 μέχρι τις 27/11/2016

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε ο Α.Σ. Έκρηξη Πατρών, κατακτώντας συνολικά 5 μετάλλια στο Πανελλήνιο Κύπελλο που διεξήχθη από τις 25/11 μέχρι τις 27/11 στο κλειστό Ολυμπιακό στάδιο πάλης, στα Άνω Λιόσια!

Ο Πατρινός σύλλογος, έχοντας αθλητές και στις 3 ημέρες του τουρνουά,  συμμετείχε τόσο με μικρούς όσο και με μεγάλους ηλικιακά αθλητές, καταφέρνοντας, παρά το υψηλό επίπεδο του πρωταθλήματος και της μεγάλης συμμετοχής αθλητών, να επαληθεύσει για ακόμα μία φορά τη σκληρή δουλειά που πραγματοποιείται σε αυτόν.

Πιο συγκεκριμένα, στις 25/11 αγωνίστηκαν οι Καλκάνης Αριστοτέλης (-37 κιλά), Μιχόπουλος Σωτήρης (-57 κιλά) και Ματσούκας Νίκος (-49 κιλά), με τους 2 πρώτους να πραγματοποιούν σπουδαία εμφάνιση ενώ ο τρίτος της παρέας δεν αγωνίστηκε λόγω ασθενείας...

Τη δεύτερη ημέρα (26/11) Η πατρινή ομάδα συμμετείχε με συνολικά 8 αθλητές  καταφέρνοντας να συλλέξει 5! μετάλλια.  Χρυσό κατέκτησαν τόσο ο μικρός της ομάδας Παπαχρήστου Γιώργος στη κατηγορία των -59 κιλών-στους εφήβους που ήταν πραγματικά εξαιρετικός, όσο και ο Καρκασίνας Χρήστος στα -74 κιλά ανδρών, κερδίζοντας στον εσωτερικό εμφύλιο τον έτερο αθλητή της ομάδας στην κατηγορία Τσόκανο Γιάννη που αρκέστηκε στη δεύτερη θέση.

Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκαν οι υπόλοιποι 2 αθλητές της Έκρηξης, Βερύκιος Σπύρος και Τσόκανος Αλέξης, οι οποίοι χάνοντας στις λεπτομέρειες στους ημιτελικούς της κατηγορίας των -63 κιλά ανδρών δεν κατάφεραν να γευθούν μια αντίστοιχη περίπτωση όπως των προαναφερθέντων.

Άτυχοι και εν τέλει εκτός μεταλλίων, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, βρέθηκαν ο Νικολόπουλος Ανδρέας (-58 κιλά ανδρών) και Καλκάνης Νίκος (-63 κιλά εφήβων) ενώ ο  Καραμάνης Παναγιώτης (-59 κιλά εφήβων) κατέκτησε τη 5η θέση αφού δεν συνέχισε λόγω σοβαρού τραυματισμού του στο χέρι.

Τέλος, στις 27/11 αγωνίστηκαν ακόμα 3 μικροί αθλητές με τους Ρουμελιώτη Θεόδωρο (-41 κιλά) (κερδίζοντας 3 αγώνες) και Καραγκούνη Νικολίνα (-41 κιλά) να χάνουν στις λεπτομέρειες, ενώ η Καραμανή Νικολίτσα (-41 κιλά) παρά το νεαρό της ηλικίας και το μικρό χρονικό διάστημα που κάνει πρωταθλητισμό (λιγότερο από ένα χρόνο) κατάφερε να κατακτήσει την 5η θέση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports