Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Αυτή την Πέμπτη στην Πάτρα για μία live μουσική εμφάνιση οι νεαροί Droulias Brothers

Αυτή την Πέμπτη στην Πάτρα για μία live ...

Στο Disco Room, στις 23.00

Τo Disco Room στην οδό Αγίου Ανδρέου και Πατρέως στην Πάτρα συνεχίζει τις εκπλήξεις και αυτή την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου 2016 στις 23.00 θα φιλοξενήσει τη live εμφάνιση των Droulias Brothers, οι οποίοι έχουν εντυπωσιάσει τον τελευταίο καιρό με τις μουσικές και το όλο στυλ τους όπου συνδυάζουν την Κρητική μουσική και τις μαντινάδες με μοντέρνα ακούσματα.

Οι Droulias Brothers που έχουν αρχίσει και τις τηλεοπτικές εμφανίσεις (τους έχουμε δει την φετινή περίοδο στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha), είναι ο 25χρονος Κωνσταντίνος Δρούλιας και ο 23χρονος αδερφός του Ηλίας. Τα δύο αδέλφια εκτός του ότι τραγουδούν, παίζουν και Κρητική λύρα αλλά και νταούλι ενώ όπως έχει γραφτεί, σε κάθε μουσικό τους show καταφέρνουν να προκαλούν ντελίριο στον γυναικείο πληθυσμό και όχι μόνο και να ξεσηκώνουν το κοινό.

Με καταγωγή από Μύκονο και Κρήτη οι Droulias Brothers σε κάθε τους εμφάνιση σε Ελλάδα και εξωτερικό προκαλούν έναν ευχάριστο «πανικό».

Αξίζει να σημειωθεί πως έρχονται για πρώτη φορά στη Πάτρα σε μια βραδιά που θα ταρακουνήσει, όπως αναφέρει η σχετική ανάρτηση στο facebook του Disco Room.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life