Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 29 Νοεμβρίου

Τα ζώδια σήμερα 29 Νοεμβρίου

Ζώδια

Κριός

Η Νέα Σελήνη σήμερα ανοίγει έναν μήνα που θα δώσει έμφαση στα ταξίδια ή σε επαφές με το εξωτερικό και με ξένους, όπως επίσης και σε θέματα σπουδών/εκπαίδευσης και νομικών. Η όψη της με τον πλανευτικό Ποσειδώνα εφιστά τη προσοχή σε εξαπατήσεις και μπερδέματα στα παραπάνω, όπως επίσης και σε αυταπάτες.

Ταύρος

Έμφαση σε θέματα οικονομικά κυρίως θα δώσει ο σεληνιακός μήνας που ξεκινά σήμερα με τη Νέα Σελήνη, ειδικά μάλιστα σε θέματα ασφαλειών, επενδύσεων, εφορίας, ασφαλειών, κληρονομικών κλπ, ενώ μπορεί να πρέπει να γίνουν κάποιες θυσίες οικονομικές – ίσως χρειαστεί να στηρίξετε άλλους. Προσέξτε τις πλάνες στα παραπάνω, αλλά και στα ερωτικά.

Δίδυμοι

Ξεκινά ένας κοινωνικός μήνας με τη Νέα Σελήνη σήμερα, στον οποίο η εστίαση της προσοχής θα βρίσκεται κυρίως στον σύντροφο, τους συνεργάτες, τους άλλους γενικά, ενώ θα έχετε την ευκαιρία για γνωριμίες και συναντήσεις. Λόγω της εμπλοκής του παραπλανητικού Ποσειδώνα, θα χρειαστεί προσοχή σε εξαπατήσεις, μπερδέματα και αυταπάτες, σε προσωπικά κι επαγγελματικά.

Καρκίνος

Παραγωγικός ο σεληνιακός μήνας που ξεκινά σήμερα, ο οποίος θα δώσει έμφαση σε θέματα εργασιακά, θα είναι γεμάτη η καθημερινότητά σας με διάφορες δουλειές, αλλά θα πρέπει να προσέξετε τις υποσχέσεις, τις πλάνες και το χάος ή τα μπερδέματα. Επίσης έμφαση θα δοθεί και σε ζητήματα διατροφής και υγείας – πάλι προσοχή σε πλάνες.

Λέων

Μπαίνετε σε έναν δημιουργικό κι ερωτικό σεληνιακό μήνα που ξεκινά σήμερα με τη Νέα Σελήνη, στον οποίο είναι πιθανό να ξεκινήσουν κάποια δημιουργικά ή επιχειρηματικά project, ενώ θα έχετε περισσότερες ευκαιρίες για φλερτ και διασκέδαση. Αυτό που θέλει προσοχή είναι ορισμένες εξαπατήσεις στα παραπάνω, αλλά και σε χρηματοδοτήσεις ή οικονομικά θέματα.

Παρθένος

Πιο εσωστρεφής ο σεληνιακός μήνας που ξεκινά σήμερα με τη Νέα Σελήνη, στον οποίο η προσοχή σας θα βρίσκεται περισσότερο στην οικογένεια και στο σπίτι, ή σε θέματα ακινήτων. Μια Νέα Σελήνη που λόγω της δύσκολης όψεις που σχηματίζει με τον Ποσειδώνα εφιστά την προσοχή σε αυταπάτες, εξαπατήσεις, υποσχέσεις, παρεξηγήσεις.

Ζυγός

Επικοινωνιακός και ζωηρός ο σεληνιακός μήνας που ξεκινά σήμερα με τη Νέα Σελήνη, στον οποίο θα έχετε την ευκαιρία για πολλές γνωριμίες και συναντήσεις, για βόλτες και αρκετή κουβεντούλα. Αρκετές επίσης μετακινήσεις και ταξιδάκια. Μαθήματα, σεμινάρια, γράψιμο, διάβασμα, πληροφόρηση. Προσέξτε όμως κάποια ψέματα και τις υποσχέσεις, εργασιακές ή άλλες.

Σκορπιός

Σήμερα η Νέα Σελήνη ανοίγει έναν μήνα ο οποίος θα δώσει έμφαση σε θέματα οικονομικά,  αποκτημάτων και υλικής και συναισθηματικής ασφάλειας. Μια εποχή με αγορές, πωλήσεις, πληρωμές και άλλες συναλλαγές. Έμφαση επίσης σε θέματα αξιών κι αυτοεκτίμησης. Χρειάζεται μια προσοχή ωστόσο σε εξαπατήσεις και υποσχέσεις σε οικονομικά κι ερωτικά θέματα.

Τοξότης

Στο ζώδιό σας γίνεται η Νέα Σελήνη σήμερα, η οποία ανοίγει έναν μήνα δραστήριο κι εξωστρεφή, με ξεκινήματα, αποφάσεις και πρωτοβουλίες. Παίρνει μια νέα κατεύθυνση η ζωή σας. Καθώς στη Νέα Σελήνη συμμετέχει η επιρροή του παραπλανητικού Ποσειδώνα, θα πρέπει να προσέξετε τις αυταπάτες, τις εξαπατήσεις και ορισμένες απογοητεύσεις. Ζητά θυσίες.

Αιγόκερως

Καθώς η Νέα Σελήνη σήμερα γίνεται στον τελευταίο σας οίκο, ξεκινά ένας μήνας στον οποίο θα κλείσετε διάφορους κύκλους και θέματα, ώστε να μπείτε σε νέο κύκλο στην εποχή των γενεθλίων σας. Αυξημένη ανάγκη απόσυρσης και ύπνου. Εποχή απολογισμών. Βγαίνουν όμως και κάποιες αυταπάτες στην επιφάνεια. Ενασχόληση με πνευματικότητα και τέχνη.

Υδροχόος

Έντονη έμφαση στον τομέα της φιλίας και της δικτύωσης αυτή την εποχή, ενώ η Νέα Σελήνη σήμερα ανοίγει έναν μήνα στον οποίο ακριβώς η εστίαση της προσοχής σας θα βρίσκεται στις παρέες σας, σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα, αλλά και στο ίντερνετ και τα social media. Κάνετε σχέδια για το μέλλον, όμως μην υπολογίζετε χωρίς τον ξενοδόχο, ειδικά στο οικονομικό.

Ιχθύες

Μια εποχή στην οποία φαίνεστε κι αναδεικνύεστε περισσότερο δημοσίως, ενώ η Νέα Σελήνη σήμερα ανοίγει έναν μήνα όπου η εστίασή σας θα βρίσκεται κυρίως στην επαγγελματική και κοινωνική σας προβολή, γι' αυτό χρειάζεται σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Η συμμετοχή του Ποσειδώνα στη Νέα Σελήνη εφιστά τη προσοχή σε αυταπάτες κι εξαπατήσεις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being