Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:Νέο κτίριο για το το θεραπευτικό κέντρο Μέριμνα - Εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ η ανέγερση

Πάτρα:Νέο κτίριο για το το θεραπευτικό κ...

Το οικόπεδο παραχωρείται από τον σύλλογο γονέων του θεραπευτικού κέντρου

Σε νέα τροχιά μπαίνει το ΘΠΚ «Η ΜΕΡΙΜΝΑ » μετά την ένταξη στο ΕΣΠΑ του έργου της ανέγερσης κτηρίου, στο οποίο θα λειτουργούν  Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας (ΚΔ-ΗΦ) για σαράντα επτά άτομα με αναπηρία και Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (Σ.Υ.Δ) για δέκα τέσσερα άτομα.

Μετά τις αλλαγές που επεδίωξαν και πέτυχαν τα τρία τελευταία Διοικητικά Συμβούλια του ΜΕΡΙΜΝΑ,  τόσο στις Δομές όσο και στην ποιότητα των υπηρεσιών, η ανάγκη δημιουργίας χώρων για την άνετη λειτουργία μέσω της αποσυμφόρησης των εκατόν τριάντα και πλέον εκπαιδευομένων τέθηκε ως στόχος από το προηγούμενο και το παρόν Δ.Σ. του ΜΕΡΙΜΝΑ, ο οποίος επετεύχθη με την ένταξη στο ΕΣΠΑ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο και το προσωπικό του Θ.Π.Κ. «Η ΜΕΡΙΜΝΑ» διαθέτουν την εμπειρία και την τεχνογνωσία ώστε να λειτουργήσουν το Έργο από την πρώτη ημέρα της παράδοσής του.

Στην υλοποίηση του στόχου συνετέλεσαν:

 

  1. Ο Περιφερειάρχης  Δυτικής Ελλάδας κος Απόστολος Κατσιφάρας, με την κατανόηση της ανάγκης και την δρομολόγηση των διαδικασιών ένταξης.
  1. Ο Αντιπεριφερειάρχης κος Γρηγόρης Αλεξόπουλος και η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων  Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας, με την ανάληψη όλων των διαδικασιών ένταξης,  την σύνταξη του Φακέλου,  την κατάθεση της πρότασης και την ανέγερση μέσω των.
  1. Ο τέως Αντιπεριφερειάρχης και νυν Ειδικός Σύμβουλος κος Αντώνης Χαροκόπος με την υποστήριξη της αναγκαιότητας υλοποίησης του Έργου.
  1. Ο Σύλλογος Γονέων του Μέριμνα,  με την παραχώρηση του οικοπέδου όπου θα ανεγερθεί το κτήριο.
  1. Όλα τα θεσμικά και υπηρεσιακά πρόσωπα για την πολύπλευρη και ουσιαστική συμβολή τους.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις