Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Α1 μπάσκετ: Βαριά εντός προγράμματος ήττα για τον Απόλλωνα από τον Παναθηναϊκό

Α1 μπάσκετ: Βαριά εντός προγράμματος ήττ...

Οι πράσινοι επικράτησαν με 96-59 στο ΟΑΚΑ

Με πλουραλισμό στην επίθεση και εκτενές ροτέισον, ο Παναθηναϊκός Superfoods είχε κέφια απέναντι στον Απόλλωνα Πατρών, τον οποίο συνέτριψε 96-59 και πλέον ετοιμάζεται για τη μεγάλη μάχη στη Βαρκελώνη.

Από πολύ νωρίς, ο Παναθηναϊκός Superfoods κατέκτησε -με την εικόνα του- σαφές πως δεν πρόκειται επιτρέψει στον Απόλλωνα Πατρών Carna να διεκδικήσει κάτι στο παιχνίδι.

Οι "πράσινοι" πίεσαν εξ αρχής στην άμυνα, για να φτάσουν σε νταμπλ σκορ (20-10 στο 7'15'') με το περιφερειακό σουτ (4/7 τρίποντα) να αποτελεί το μεγαλύτερό τους όπλο.

Δεν έμειναν όμως εκεί αφού μεγάλωσαν ακόμη το προβάδισμά τους, με τον Κέι Σι Ρίβερς και τον Νικ Καλάθη να δείχνουν τον δρόμο.

Το +24 (54-30) του ημιχρόνου ήρθε απολύτως φυσιολογικά για το "τριφύλλι", που σούταρε σταθερά πάνω από το 50% στα τρίποντα (7/13), τη στιγμή που είχε απόλυτο έλεγχο σε κάθε στατιστική κατηγορία.

Από εκεί και πέρα, το β' μέρος ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα με τους γηπεδούχους να συνεχίζουν την προσπάθειά τους σε άμυνα και επίθεση, δίχως να ρίχνουν την ένταση.

Γι αυτό η διαφορά μεγάλωνε κάθε λεπτό, δίχως οι παίκτες του Κώστα Μέξα να καταφέρουν να ρίξουν τον δείκτη του σκορ.

Τα δεκάλεπτα: 24-14, 54-30, 72-43, 96-59.

Παναθηναϊκός Superfoods (Πασκουάλ): Σίνγκλετον 7, Νίκολς 10, Ρίβερς 11, Μποχωρίδης 11, Καλάθης Π. 9, Φώτσης 7, Παππάς 7, Φελντέιν 17, Χαραλαμπόπουλος 3, Γόντικας 1, Μπουρούσης 4, Καλάθης  Ν. 9.

Απόλλων Πατρών Carna (Μέξας): Κόμπινς 7, Χίκεϊ 7, Νιφόρας, Βεργίνης 7, Ντούβνιακ 7, Διαμαντάκος 9, Σλαφτσάκης 4, Ράσελ 4, Μπάβτσιτς 2, Κουζέλογλου 6, Τσιάρας, Καλινόσκι 6.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Α1 μπάσκετ: Ο Απόλλων Carna ηττήθηκε με 96-59 από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ - Θυμηθείτε την εξέλιξη του αγώνα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports