Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τα Ύδατα της Στυγός θα προταθούν για αξιοποίηση στο διασυνοριακό πρόγραμμα «Ελλάδα-Ιταλία 2014-2020»

Τα Ύδατα της Στυγός θα προταθούν για αξι...

Το Δημοτικό συμβούλιο Καλαβρύτων ενέκρινε ομόφωνα την πρόταση

Ο Δήμος Καλαβρύτων αξιοποιώντας την  πρόσκληση του διασυνοριακού προγράμματος «Ελλάδα-Ιταλία 2014-2020», σύμφωνα με το οποίο θα υποβληθούν προγράμματα αξιοποίησης και ανάδειξης της πολιτιστικής κληρονομιάς και των φυσικών πόρων ως εδαφικό πλεονέκτημα περιοχών, προχώρησε στην απόφαση συνεργασίας με την  ERFC (European Regional Framework for Co-operation).

Θεωρείται ήδη, ότι τα Ύδατα της Στυγός, στο Χελμό, θα ταίριαζαν ιδανικά ως υδάτινος προορισμός και θα πρέπει να προβληθούν και να αξιοποιηθούν περαιτέρω τουριστικά. Η ERFC κάλεσε το Δήμο Καλαβρύτων, να εξετάσει το ενδεχόμενο συμμετοχής του ως εταίρος στην πρόταση αυτή. Το θέμα τέθηκε στο Δημοτικό συμβούλιο το οποίο ομόφωνα αποφάσισε να εγκρίνει την υποβολή πρότασης, του Δήμου Καλαβρύτων, στο πλαίσιο του διασυνοριακού Προγράμματος INTERREG EΛΛΑΔΑ - ΙΤΑΛΙΑ 2014-2020.

Με την ένταξη στο πρόγραμμα αυτό, τα περίφημα Ύδατα της Στυγός που βρίσκονται στον ορεινό όγκο του Χελμού, ως υδάτινος προορισμός, αναμένεται να προβληθούν περαιτέρω και να τύχουν μεγαλύτερης τουριστικής εκμετάλλευσης και αξιοποίησης της ευρύτερης περιοχής.

Πηγή: kalavrytanet.com

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις