Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Αγρίνιο: Επικράτησε η Ξάνθη επί του Παναιτωλικού με 3-2

Αγρίνιο: Επικράτησε η Ξάνθη επί του Πανα...

Οι Ξανθιώτες πέτυχαν την 3η τους νίκη στα 4 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια

Την 3η της νίκη στα 4 τελευταία εκτός έδρας ματς που έδωσε πέτυχε η Ξάνθη, αυτή την φορά στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού με 3-2, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League.

Η Ξάνθη πέρασε νικηφόρα απ' το Αγρίνιο, επικρατώντας με 3-2 του Παναιτωλικού στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League.

Οι Ακρίτες "χτύπησαν" στην κόντρα επίθεση, εκμεταλλεύτηκαν τα αμυντικά κενά της ομάδας του Αγρινίου και παρέμειναν για 7ο σερί παιχνίδι αήττητοι, δείχνοντας πως, εν αντιθέσει με το μέτριο ξεκίνημα, βρίσκονται πλέον σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση.

Ο Τριάδης άνοιξε το σκορ στο 19΄, στο 48΄ ο Λάζιτς ανάβασε το δείκτη του σκορ, αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν με το πέναλτι του Ουάρντα στο 64΄.

Με τον ίδιο τρόπο, όμως, ο Γιουνές ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 73΄ και στο 86΄ ο Ρότσα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Γκολ: 64' πεν. Ουαρντά, 86' Ρότσα - 19' Τριάδης, 48' Λάζιτς, 73' πεν. Γιουνές

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Ματζουράκης): Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Ρόσα (81' Λεντέσμα), Τσοκάνης, Μάκος, Πάουλο, Φερέιρα (81' Ρότσα), Καμαβουάκα, Ουαρντά (74' Τομανέ), Μαρκόβσκι.

ΞΑΝΘΗ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Ζίβκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Λισγάρας, Γουάλας, Ντε Λούκας, Λάζιτς, Βασιλακάκης (93' Π. Ορφανίδης), Λουσέρο, Τριάδης (91' Χατζητερζόγλου), Γιουνές (87' Ράνος).

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports